Fiul lui Adrian Mutu face senzaţie în SUA la baschet! Uite-l pe Mario ce piruetă spectaculoasă face în aer, înainte de a arunca mingea la coş! VIDEO

Un moment filmat în sala de sport arată că fiul lui Adrian Mutu face senzaţie în SUA la baschet.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La 16 ani, fiul lui Adrian Mutu face senzaţie în SUA la baschet. Mario locuieşte în California, alături de mama sa, Alexandra Dinu, care are mai multe proiecte cinematografice în derulare în America. (vezi cum s-au împăcat Adrian Mutu şi Alexandra Dinu)

Fiul lui Adrian Mutu face senzaţie în SUA la baschet: "Mi-aş dori să-l văd cândva în NBA”

Mario a fost atras de baschet, mai mult decât de fotbal, sportul care l-a făcut celebru pe tatăl său. În prezent, el joacă pentru echipa liceului său, fiind unul din cei mai buni jucători. “El face baschet în SUA, la Los Angeles, este conducător de joc, îmi spunea că a reuşit 17 puncte în ultimul meci. Normal că mi-aş dori să-l văd cândva în NBA”, a decarat Mutu.

fara descriere

Fiul lui Adrian Mutu face senzaţie în SUA la baschet. Mario şi-a uimit amicii cu talentul său

Până acum, fiul lui Adrian Mutu face senzaţie în SUA la baschet. Mario a postat un video filmat la antrenament, când a pus mingea în coş după ce a făcut o piruetă spectaculoasă în aer, fiind felicitat de toţi prietenii pentru talentul său.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate