Fiul lui Alexandru Arşinel a fost consilier la Curtea de Conturi doar 6 luni! Vezi ce salariu uriaş a încasat Cristian Arşinel!

Fiul lui Alexandru Arşinel a fost consilier la Curtea de Conturi o perioadă foarte scurtă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiul lui Alexandru Arşinel a fost consilier la Curtea de Conturi, dar nu a stat mult în această funcţie. Celebrul actor are doi fii, Bogdan si Cristian, ultimul dintre ei fiind numit, în primăvara lui 2017, „consilier asimiliat Auditoriului Public” la Curtea de Conturi. Pe 4 aprilie 2017, când a fost angajat, Cristian Arşinel şi-a depus declaraţia de avere. (vezi cum arată vila de la mare a lui Alexandru Arşinel)

Citeste si: Alexandru Arșinel a sunat-o pe Tamara Buciuceanu acum câteva zile! "Mi-a spus: 'Arșinică, nu mă simt prea bine'"

Citeste si: Situaţie dramatică pentru fiul lui Alexandru Arşinel! Bogdan are datorii de aproape 500.000 de euro şi nu câştigă decât 250 de lei pe lună!

Citeste si: Casa de la mare a Stelei Popescu, părăsită? În balconul vilei a rămas doar fotoliul preferat al artistei VIDEO EXCLUSIV

Fiul lui Alexandru Arşinel a fost consilier la Curtea de Conturi. Deţine două terenuri şi o casă în Voluntari  

Din document reiese că Cristian deţine două terenuri, o casă în Voluntari şi două maşini. La rubrica veniturilor anuale, fiul actorului a completat că a încasat bani din mai multe surse: 59.923 de lei (salariu de la o companie specializată în comertul cu confecţii) şi 12.000 de lei (indemnizaţie membru Consiliu de Administraţie într-o altă societate specializată în confecţii şi textile).

fara descriere

Fiul lui Alexandru Arşinel a fost consilier la Curtea de Conturi. A avut un salariu de peste 6.000 de lei pe lună

Pe 11 octombrie 2017, Cristian Arşinel a depus a doua declaraţie de avere, la doar 6 luni după precedent. Cum nu au mai apărut şi alte declaraţii, în 2018 şi 2019, reiese că fiul lui Arşinel a plecat după doar o jumătate de an de la Curtea de Conturi, depunându-şi declaraţia de avere la încheierea activităţii. Din acest ultim document reiese că el a încasat 36.745 de lei de la Curtea de Conturi, ceee ce înseamnă că a avut un venit lunar de 6.124 de lei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate