Fiul lui Cristi Borcea angajeaza personal pentru pub-ul pe care l-a inaugurat cu Valentina Pelinel! Vezi ce salarii ofera Patrick pentru bucatari si barmani!

Dupa ce l-a inaugurat, fiul lui Cristi Borcea angajeaza personal pentru pub. Patrick este in cautare de bucatari si barmani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cei interesati au aflat ca fiul lui Cristi Borcea angajeaza personal pentru pub, dupa ce s-a postat un anunt pe un site de joburi. Patrick si Valentina Pelinel au inaugurat, zilele trecute, pub-ul din zona Crangasi, la eveniment fiind invitate mai multe personalitati din lumea fotbalului si a sportului. (vezi motivul pentru care Cristi Borcea este in depresie profunda)

Fiul lui Cristi Borcea angajeaza personal pentru pub: "Va asteptam la noi in echipa"

„Acum deschidem un PUB cu un concept nou. Va asteptam la noi in echipa. Angajam bucatari, ajutoare de bucatar, barmani, salariu motivant. Te asteptam in echipa noastra, pentru oportunitatea de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica si de a te dezvolta profesional”, se arata in anuntul de angajare.

Fiul lui Cristi Borcea angajeaza personal pentru pub. Salariile sunt intre 2.000 si 3.000 de lei

Implicat in afacere, fiul lui Cristi Borcea angajeaza personal pentru pub. La localul de care se ocupa Patrick, salariile variaza intre 2.000 si 3.000 de lei, in functie de experienta candidatilor. „Un concept unic si inovator in Bucuresti, desfasurat pe un teren de 4.400 mp din care 2.000 mp spatii de evenimente, expozitii si conferinte, locuri de joaca, spatii exterioare pentru cocktailuri in aer liber, ceremonii garden wedding”, se spune despre localul lui Patrick Borcea.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate