Vedete

Fiul lui Florin Piersic este prieten la catarama cu fosta amanta a tatalui sau! Vezi cum tin legatura Piersic Jr si actrita Gabriela Werner!

Gabriela Werner a recunoscut ca a fost iubita lui Florin Piersic in perioada in care actorul era insurat cu Anna Szeles.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul lui Florin Piersic este prieten la catarama cu fosta amanta a tatalui sau! Vezi cum tin legatura Piersic Jr si actrita Gabriela Werner!icon photo

Florin Piersic a fost insurat de trei ori, cu Tatiana Iekel (intre 1960 si 1974), cu Anna Szeles (intre 1976 si 1985), ultima sotie fiind Anna Torok, o contabila din Cluj-Napoca, cu care formeaza o familie din 1993. (vezi ce spune Anna Szeles despre casnicia cu Florin Piersic)

Actorul a avut si aventuri extraconjugale, una dintre ele fiind dezvaluita chiar de cea care i-a fost amanta. Este vorba despre actrita Gabriela Werner, care a fost iubita lui Piersic timp de 9 ani, in perioada in care acesta era insurat cu Anna Szeles.

Culmea este ca Werner are o relatie apropiata cu Piersic Jr, fiul cel mare al actorului si al Tatianei Iekel. Recent, fosta amanta a lui Piersic a dezvaluit ca a avut probleme cu un virus care circula pe internet si ca a primit sfaturi de la Piersic Jr.

E publicat pe Facebook- messenger un post SPAM (virus) cu numele ADRIANA AVRAM CARE CERE SĂ SALVAM O VIAŢĂ .....( cică ) voi habar n-aveţi că l-aţi trimis dar, apare ca şi cum vine de la fiecare din voi ......eu am pe MESSENGER vreo 20 pînă acum, din toate ţările şi de la toţi prietenii. Mulţumesc lui Florin Piersic jr. că m-a avertizat ...boscorodindu-mă, că ...”să nu mai deschizi găbiţa prostii din astea , că sunt viruşi!”, a dezvaluit Gabriela Werner.

Actrita stabilita in Israel a recunoscut relatia de lunga durata pe care a avut-o cu Florin Piersic. „Relatia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, cand eram studenta la IATC, si pana in anul 1983, cand l-am cunoscut pe tatal copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner... am fost 9 ani impreuna si da, pot spune ca am fost impreuna foarte indragostiti unul de altul, fara sa fim intr-o relatie secreta, din contra pot spune, eram impreuna foarte pe fata, dar incercand sa nu lovim alte sentimente... dar viata bate filmul si am pornit pe un alt fagas, fara a ma casatori cu el, din pacate...”, a marturisit Gabriela Werner.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune