Vedete

Fiul lui Florin Salam s-a nascut sub o stea norocoasa, intr-o zi mare! Semnul care arata ca urmasul manelistului va fi putred de bogat!

Cel de-al 5-lea copil al lui Florin Salam a vazut lumina zilei, astazi, intr-o zi norocoasa, care ii prezice un viitor stralucit. El s-a nascut in aceeasi zi cu cel mai bogat om din istoria omenirii!

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

Florin Salam a devenit astazi, 8 iulie, tatic pentru a 5 - a oara in viata sa. In aceasta dimineata, intr-o zi cu mare insemnatate, Roxana Dobre a adus pe lume un baietel perfect sanatos, care va fi botezat cu numele Simon Stefan. (Florin Salam, tata pentru a 5-a oara)

Pentru Roxana Dobre este cel de-al treilea copil pe care i-l daruieste lui Florin Salam. Pentru manelist insa, este cel de-al 5-lea mostenitor si cel de-al doilea fiu care ii va duce numele mai departe. Si, din cate se pare, fiul care va avea grija de binele familiei.

Simon Stefan se pare ca va avea un viitor stralucit, va face bani si va duce o viata imbelsugata. Si asta pentru ca, el a venit pe lume pe 8 iulie, in ziua in care, in urma cu 179 de ani se nastea miliardarul american John D. Rockefeller, cel mai bogat om din istoria omenirii.

Ce spun specialistii in numerologie despre persoanele nascute in aceasta zi

Potrivit numerologiei, persoanele nascute pe data de 8 iulie sunt oameni extrem de pragmatici, care deschid drumuri, sunt vizionari si au un simt extraordinar de a conduce. Ei isi consacra existenta unui singur tel: acumularea de mari averi, iar centrul lor de interes il reprezinta familia si binele ei.

Cati bani a facut Rockefeller la viata sa! 

Numerologia in privinta acestei date este foarte exacta. Cel mai bun exemplu este cel al miliardarului Rockefeller, cea mai cunoscuta personalitate nascuta in ziua de 8 iulie.

La moartea lui John D. Rockefeller, in 1937, averea sa personala era de 1,5 miliarde de dolari, in conditiile in care PIB-ul Americii, la acea vreme, era de 94 de miliarde. Rockefeller a fost primul american a carui avere a depasit un miliard de dolari!

 

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate