Fiul lui Gabriel Oprea nu îşi mai ţine la secret iubita sexy, care a venit la o petrecere cu o rochie cu spatele gol! Gabriel Jr şi Davida s-au sărutat cu patimă! FOTO

E clar că fiul lui Gabriel Oprea nu îşi mai ţine la secret iubita sexy.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Amicii au văzut că fiul lui Gabriel Oprea nu îşi mai ţine la secret iubita sexy. De aproape o lună, băiatului fostului ministru de Interne are o relaţie cu o brunetă pe nume Davida, după ce a fost părăsit de Daniela Crudu. (vezi cum şi-a pozat Oprea Jr iubita goală în jacuzzi)

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea a donat sânge! Juniorul este secretar executiv la UNPR aripa tânără

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat după ce a fost părăsit de Daniela Crudu: “Sunt mândru să spun că acum am propria mea familie”

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea îşi plânge unchiul general decedat acum 6 luni: „Încă te aştept să vii acasă ca un soldat care a plecat în misiune”

Fiul lui Gabriel Oprea nu îşi mai ţine la secret iubita sexy: „Eşti regina mea!” 

Cei doi au apărut pentru prima oară împreună la cununia civilă a unui amic, evenimentul având loc la Palatul Cantacuzino din Buşteni. Oprea Jr a îmbrăcat un costum negru, în timp ce Davida a purtat o rochie lungă, albastră. Cei doi s-au sărutat pătimaş pe balconul Palatului, iar Oprea Jr a postat: „Eşti regina mea!”.

fara descriere

Fiul lui Gabriel Oprea nu îşi mai ţine la secret iubita sexy: "Acum am propria mea familie” 

S-a văzut că fiul lui Gabriel Oprea nu îşi mai ţine la secret iubita sexy. Se pare că el vrea să se însoare cu Davida, pentru că acum două săptămîni a scris: “Nu credeam că lucrurile se puteau încheia astfel. Sunt mândru să spun că acum am propria mea familie”. “Te iubesc, sufletul meu pereche! Astăzi, mâine şi pentru totdeauna! Tu eşti familia mea”, a replicat iubita lui Oprea Jr. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate