Fiul lui Giani Kiriţă şi-a tras iubită, iar apropiaţii l-au felicitat pe Marco: „Bravo, ai mers pe burtă, hoţule!”

Fiul lui Giani Kiriţă şi-a tras iubită, rudele fiind încântatea de alegerea lui Marco.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Fiul lui Giani Kiriţă şi-a tras iubită, de puţin timp. Marco a postat o fotografie care îl înfăţişează alături de o fată pe nume Yvonna, pe care o ţine tandru pe după spate, în timp ce ea îşi sprijină mâinile de pieptul său.

( vezi motivul pentru care Giani Kiriţă a plîns la o întâlnire)

Citeste si: Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului care a agonizat pe şosea şi a fost eutanasiat: „De câte suferinţe mai e nevoie să se trezească lumea?”

Citeste si: Clipe de groază pentru Mariana de la Exatlon! Atleta șochează: a fost bătută sălbatic de antrenor! "M-a înjurat, m-a lovit cu pumnii şi picioarele şi mi-a băgat o sticlă între coaste!"

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

“Hmm, sa te tina vărule.... Bravo, ai mers pe burtă hoţule!...Sa va tina, baaaaiii!”, au postat amicii lui Marco, în timp ce mama sa, Dana Milu, a postat trei inimioare la fotografia în care apar Marco şi Yvonna.

Fiul lui Giani Kiriţă şi-a tras iubită: „Te pup, cumnăţica mea!” 

„Te pup, cumnăţica mea!”, a scris sora lui Marco, Roxana Kiriţă.

Fiica lui Giani a plecat acum două luni în Marea Britanie, alături de iubitul ei, Andy, dar ţin permannet legătura cu apropiaţii pe paginile de socializare. 

Roxana a părăsit România, alegând să plece împreună cu Andy, care se ocupă de mai multe afaceri în Anglia şi Ţara Galilor. Ea a fost condusă la aeroport de mama ei, Daniela, de fratele Marco, de verişoare, unchi şi mătuşi.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies