Fiul lui Ion Aldea Teodorovici şi al Doinei, cântăreţii moldoveni morţi într-un accident rutier, nu a uitat nimic: ”Chiar dacă mă apropii câte puţin de ultima lor vârstă pe pamânt, eu voi ramâne mereu pentru ei acel copil de zece ani!” | DEZVĂLUIRI

Cristofor, băiatul lui Ion Aldea Teodorovici şi al Doinei, duce mai departe tradiţia muzicală a familiei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Celebrii solişti moldoveni Ion Aldea Teodorovici şi soţia lui, Doina, au pierit pe 29 octombrie 1992, într-un dramatic accident rutier petrecut la 49 de kilometri de Bucureşti. După tragedie, ideea unei conspiraţii nu a întârziat să apară, mai ales că soţii Teodorovici erau printre marii susţinători ai unirii Basarabiei cu România, iar cei doi pasageri care stăteau în faţă nu au păţit absolut nimic. Fiul celor doi artişti, Cristofor, a opinat la un moment dat despre ideea că părinţii săi au fost asasinaţi. 

"La acest subiect, nu cred că se mai poate schimba ceva. Atunci eram prea mic ca să-mi dau seama de ce se întâm­plase, iar ulte­rior nu am mai aflat prea multe des­pre anchetă, des­pre mer­sul lucru­ri­lor. Pro­ba­bil nu se va mai afla nici­o­dată ce a fost cu-adevărat. Dacă e să iasă ade­vă­rul la supra­faţă, va ieşi, dar e greu să restabi­leşti ancheta. Cel mai dure­ros e că nu mai poţi să-i întorci pe ei. Asta e cel mai dur!". 

Ajuns astăzi la vârsta de 35 de ani, Cristofor, un apreciat cântăreţ în Republica Moldova, a declarat despre cei care i-au dat viaţă. ”Chiar dacă mă apropii câte puţin de ultima lor vârsta pe pamânt, eu voi ramâne mereu pentru ei acel copil de zece ani, iar ei vor ramâne mereu tineri, mereu vii, mereu doriţi de noi..”,

a mărturisit Cristofor în presa de peste Prut. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Accident în lanţ, în Capitală, cu opt maşini! Trei persoane au fot transportate de urgenţă la spital

Accident grav în Bistriţa-Năsăud! Un tânăr de 21 de ani a murit

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Anunț major pentru elevi. Ce ore vor fi introduse de pe 8 februarie

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Taxa ascunsă pe care o ia CNAS românilor. Dezvăluirile sunt revoltătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies