Fiul lui Iurie Darie a reusit cu greu sa o desparta pe Anca de sicriul tatului sau - "Copilul meu... cum sa te las eu pe tine?" striga Pandrea disperata

Distribuie pe:

fara descriere

 

Odata adus la groapa, sicriul lui Iurie Darie a fost "acaparat" de iubita sa, Anca Pandrea. Aceasta nu a vrut sa se desparta de cel pe care il alinta "Iura" sau "Iurisca". "Copilul meu... cum sa te las eu pe tine?", se tanguia ea. A fost nevoie ca Ducu Darie sa intervina pentru a permite continuarea inmormanarii.

Cu greu Anca Pandrea i-a dat drumul din brate fostului iuit Iurie Darie. A  plans, s-a tanguit, a zambit si l-a sarutat trecand de la o stare la alta in continuu. "Ancuta, gata...hai sa-i lasam sa continue", a reusit printre lacrimi sa o convinga Ducu Darie, fiul indragitului actor, sa dea drumul sicriului. Cei doi s-au imbratisat si au izbucnit in lacrimi, in timp ce aproape 500 de persoane au inceput sa aplaude frenetic.Au fost, practic, ultimele aplauze pentru artistul care si-a dat ultima suflare vineri seara, la 83 de ani. Cuplul Darie-Pandrea astepta ca starea de sanatate a actorului sa se imbunatateasca si sperau ca in acel moment sa se poata casatori.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate