Fiul lui Liviu Dragnea, acuzat că ia bani cu japca pentru a-şi finanţa echipa de fotbal: „Mâine vreau sa am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toţi unde vă este locul!”

S-a aflat că fiul lui Liviu Dragnea ia bani cu forţa pentru a-şi finanţa echipa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Se pare că fiul lui Liviu Dragnea ia bani cu forţa pentru a-şi finanţa echipa. În timp ce tatăl său se află la închisoare, unde ispăşeşte o condamnare de 3 ani şi 6 luni în doasarul angajărilor fictive, Valentin Dragnea se ocupă de echipa Turrris Turnu Măgurele, din Liga a II-a, pe care o finanţează. Clubul aflat pe primul loc, după 6 etape, are nevoie de mulţi bani, iar finanţatorul Valentin Dragnea se pare că  aplică şi metode neconveţionale pentru a alimenta conturile echipei. Siteul liberinteleorman.ro a dezvăluit întreaga poveste. În zona Liţa şi alte localităţi, mulţi au pământul în arendă la familia Dragnea, mai exact a lui Valentin, cel care patronează firma compania Nutrelo Group SA, fosta Zooveg 2010 SA. (vezi cum l-a lăudat Alexandru Cumpănaşu pe Liviu Dragnea)

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea a semnat o petiţie pentru eliberarea animalelor: „Stau în spatele gratiilor, pe beton, în cuşti de câţiva metri pătraţi”

Citeste si: Nimeni nu mai știa nimic de fosta soţie a lui Liviu Dragnea, dar noi am găsit-o! Bombonica a devenit maestru în dezvoltare spirituală! Vezi cum a avansat în ierarhie! EXCLUSIV

Citeste si: Ce face azi iubita lui Liviu Dragnea după ce acesta a intrat la închisoare! Irina Tănase a luat o decizie incredibilă: unde și-a găsit de lucru EXCLUSIV

Fiul lui Liviu Dragnea ia bani cu forţa pentru a-şi finanţa echipa: "Este mult mai importantă cumpărarea de jucători"

Dar, acesta nu a mai plătit oamenii de mai mult timp, motivul fiind, conform sursei menţionate, nevoia de lichidităţi pentru echipa de fotbal. Sub protecţia anonimatului, cei implicaţi au vorbit pentru liberinteleorman.ro: "Fiul lui Dragnea vrea mâine 2 miliarde din bancă pentru echipa de fotbal care joacă pe terenul de la Stadionul din Turnu, crezând de cuviinţă că este mult mai importantă cumpărarea de jucători decât drepturile unor oameni amărâţi care aşteaptă banii pentru a-şi cumpăra lemne pentru iarnă. Pe acest stadion unde ar avea dreptul să joace mai multe echipe şi pe care a pus monopol familia Dragnea, după cum bine ştiţi, este acum proprietatea lor privată", se arată într-un material publicat înaintea meciului de sâmbătă cu Timişoara.

Fiul lui Liviu Dragnea ia bani cu forţa pentru a-şi finanţa echipa: "Oamenii sunt puşi pe drumuri zi de zi!" 

Mulţi spun că fiul lui Liviu Dragnea ia bani cu forţa pentru a-şi finanţa echipa. La sediul firmei, se pare că au avut loc câteva contre pe tema plăţii către cei care au pământul în arendă către Dragnea junior, iar replica sa ar fi fost: "Mâine vreau sa am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toţi unde vă este locul!". Sursele explică faptul că banii se achită, dar nu pentru cei care ar avea nevoie: "Se vor scoate banii respectivi, dar nu pentru arendă! Oamenii sunt puşi pe drumuri zi de zi!".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate