Vedete

Fiul lui Liviu Dragnea, colaborator şi conspiraţionist al site-ului care se întreabă unde e Michael Jackson! Dragnea Jr crede că starul american traieşte! | EXCLUSIV

Mare admirator al starului pop american, fiul lui Liviu Dragnea crede că Michael Jackson trăieşte.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Se pare că fiul lui Liviu Dragnea crede că Michael Jackson trăieşte. Numele lui Valentin Dragnea a revenit în prim-plan recent, după ce jurnaliştii de la Rise Project au publicat mai multe documente ale firmei Tel Drum, găsite într-o valiză intrată în posesia lor. S-a dezvăluit şi un schimb de mail-uri dintre Dragnea Jr şi şeful de la Tel Drum, Petre Pitiş, prin care fiul politicianului îi cerea bani pentru plata unei facturi legate de maşina sa. (vezi cum arată casa părintească a lui Liviu Dragnea)

Fiul lui Liviu Dragnea crede că Michael Jackson trăieşte. Valentin se întreabă unde este celebrul cântăreţ

Adresa de mail a lui Dragnea Jr a mai fost folosită de acesta şi acum câţiva ani, când a dat un anunţ că îşi vinde o piesă de la maşină. Aceeaşi adresă de mail apare pe un site dedicat de fanii din România lui Michael Jackson, intitulat „Where is Michael Jackson?”, care susţine că starul pop, decedat în 2009, trăieşte. Materialele sunt scrise de internauţi care pretind că înmormântarea lui Jackson a fost o înscenare şi că acesta trăieşte în Coreea de Sud, prin Africa sau chiar în România.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol