Fiul lui Liviu Dragnea poartă la mână un ceas elveţian din aur roz! Valentin a fost fotografiat după o vizită la avocat!

Nu mai e un secret că fiul lui Liviu Dragnea poartă la mână un ceas elveţian din aur roz.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fiul lui Liviu Dragnea poartă la mână un ceas elveţian din aur roz. Liviu Dragnea e încarcerat la Penitenciarul Rahova, fostul lider PSD primind o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. “Dar, viaţa în familia Dragnea merge înainte. Fiul său, Valentin, a fost surprins în timp ce părăsea un cabinet de avocatură, el fiind însoţit de Irina Tănase, iubita ex-liderului PSD. Imaginile au frapat!”, a relatat prosport.ro. (vezi ce note a obţinut Irina Tănase la Bacalaureat)

Citeste si: Lovitură finală pentru Liviu Dragnea! Curtea Constituțională a decis

Citeste si: Ce a apărut pe pereții unui biserici din Teleorman! Credincioșii s-au crucit

Citeste si: Florin Salam, certat de fani din cauza lui Dragnea! N-au uitat că a cântat la nunta fiului politicianului

Fiul lui Liviu Dragnea poartă la mână un ceas elveţian din aur roz. Modelul e evaluat la 12.500 de euro

“Îmbrăcat lejer, fără o ţinută care să iasă în evidenţă, un accesoriu a arătat totuşi că Valentin provine dintr-o familie extrem de bogată. La mâna stângă purta un ceas Ulysse Nardin Marine Chronograph, în a cărui componenţă există aur roz de 18 karate, modelul fiind evaluat la circa 12.500 de euro, sumă pe care un român de rând nu o câştigă într-un an de muncă. Producătorul orologiului există pe piaţă de peste 170 de ani şi este recunoscut ca fiind un brand de lux”, a mai scris prosport.ro.

fara descriere

Fiul lui Liviu Dragnea poartă la mână un ceas elveţian din aur roz. Valentin e finanţatorul lui Turris Turnu Măgurele 

S-a aflat că fiul lui Liviu Dragnea poartă la mână un ceas elveţian din aur roz. Valentin Dragnea e cunoscut fanilor fotbalului ca fiind finanţatorul lui Turris Turnu Măgurele, echipă promovată acum în Liga 2 după ce a defilat prin Liga 4 şi Liga 3. Clubul respectiv a beneficiat de un tratament preferenţial, la Turnu Măgurele ridicându-se un stadion modern, cu toate facilităţile, în timp ce oraşe mari, cu o tradiţie lungă în fotbal, încă aşteaptă să li se aloce fonduri pentru reconstrucţia arenelor vechi de zeci de ani. Totodată, presa de investigaţii a dezvăluit legăturile dintre fiul lui Liviu Dragnea şi o companie care câştiga toate contractele cu fonduri publice din Teleorman şi care a intrat în insolvenţă după ce Uniunea Europeană a sesizat fraude uriaşe cu fonduri europene.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate