Fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România! Valentin deţine 80% dintr-o companie care a intrat în forţă pe piaţa agricolă!

Nu mai e un secret că fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România. „Fiul lui Liviu Dragnea este în top 15 proprietari de terenuri din România”, a dezvăluit economica.net. “Opt dintre companiile care exploatau anul trecut cele mai mari suprafeţe de teren arabil pentru care s-au solicitat subvenţii aparţin unor investitori străini. Compania daneză Ingleby a devenit al treilea cel mai mare jucător din piaţă după suprafaţa cultivată, luând locul firmei Comcereal Vaslui, înfiinţată de omul de afaceri Adrian Porumboiu, dar aflată în insolvenţă. Surpriza din rândul românilor vine însă din partea lui Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, Liviu Dragnea”, a relatat site-ul cu profil economic. 

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri! Victor a plecat în vacanţă la Paris!

Citeste si: Liviu Dragnea, vizitat în puşcărie în urmă cu puţin timp de fiu şi iubită! Nu s-au dus cu mâna goală. Ce i-au dus în închisoare

Citeste si: Ce spun psihologii și psihiatrii despre starea lui Liviu Dragnea în închisoare! „El nu mai este supus legii, el este legea!”

Fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România. Compania a apărut anul trecut

“Un nume mai nou a apărut pe piaţa agricolă din România, anul trecut. Este Nutrelo Group SA, deţinută, potrivit Termene.ro , de către fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, Dragnea Valentin Ştefan (80% din acţiuni) şi Gabriel Putineanu. Firma exploatează aproximativ 1.200 de hectare în judeţul Teleorman, conform hotnews.ro. Dragnea jr. este însă mult în urma altor proprietari, cei mai mari fiind străini”, a mai scris economica.net. (vezi cum l-a făcut Florin Salam praf pe Liviu Dragnea)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate