Fiul lui Ludovic Orban a fost scandalagiu în școala primară! Acum este student la Matematică

Despre fiul premierului Ludovic Orban se știu foarte puține lucruri. Deși e în politică din 1992 și a ocupat mai multe funcții importante, familia lui Ludovic Orban nu a avut parte de mari scandaluri în presă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Despre fiul lui Ludovic Orban, Tudor, care acum are 21 de ani, s-a scris puțin în toată această perioadă. Singurul scandal despre care se știe a fost în școala primară. Pe vremea aceea, Ludovic Orban era prim-vicepreședinte al PNL, iar un coleg de școală cu Tudor a anunțat presa despre băiatul politicianului.

”Aș vrea să-l spun pe fiul lui Ludovic Orban, care fumează și vandalizează clădiri, pe care pictează grafitti. E în clasa a VII-a", suna mai mult a pâră anunțul făcut de elevul Școlii 195, unde învăța atunci Tudor Orban.

A fost singurul moment ”scandalos” pentru fiul lui Ludovic Orban. De atunci, tatăl său nici nu a mai vorbit despre el. Până în 2017, când într-un interviu acordat Cristinei Țopescu a povestit despre cât de mândru este de fiul său.

fara descriere

Vezi pe stirilekanald.ro ce spunea Ludovic Orban despre fiul său în interviul Cristinei Țopescu

Tudor Orban, fiul premierului, este student la Facultatea de Matematică

Între timp însă Tudor Orban, care atunciera elev la Liceul ”Gheorghe Șincai” a devenit student în anul II la Universitatea București, Facultatea de Matematică și Informatică din București. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate