Fiul lui Marcel Toader e din nou în doliu, la aproape 8 luni de la decesul tatălui său! Maximilian e distrus: “Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai ești printre noi!”

Fiul lui Marcel Toader e din nou în doliu, după ce i-a murit un prieten apropiat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiul lui Marcel Toader e din nou în doliu, după decesul fulgerător al lui Antonio Melinte, prieten și fost coleg la echipa de rugby juniori a lui Dinamo.  “Acum o lună râdeam împreună iar azi aflu că nu mai ești printre noi!”,  a postat Maximilian. (vezi cum arată mormântul lui Marcel Toader)

Citeste si: Marcel Toader trimite semne de dupa moarte! Ce s-a intamplat in casa in care locuia: Maximilian, fiul lui, e socat

Citeste si: Moștenirea lui Marcel Toader, SFÂȘIATĂ în bucăți! Bătaie incredibilă pe apartamentul în care a locuit fostul soț al Gabrielei Cristea

Citeste si: Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit, după doi ani de relație: „Cel mai important lucru...”

„O să-mi lipsească toate momentele frumoase si toate tâmpeniile pe care le-am facut impreuna! Am rămas doar cu amintirile...Odihneste-te in pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede! Condoleanțe familiei!”, a mai scris Maximilian Toader.

fara descriere

Fiul lui Marcel Toader e din nou în doliu. Antonio Melinte avea doar 22 de ani

„Fost component al echipei de rugby Dinamo București, Antonio Melinte a murit astăzi la numai 22 de ani... Potrivit unor surse, acesta ar fi suferit un infarct, iar medicii n-au mai reușit să-l readucă la viață.”, a postat o amică a lui Maximilian.

Marcel Toader s-a stins din viață pe 3 august 2019, la vila unor prieteni din Periș. Toader se afla pe terasa vilei și s-a prăbușit fulgerător din cauza unui stop cardiac. Imediat a fost chemată o ambulanță, iar medicii au încercat zadarnic, timp de aproape o oră, să-l resusciteze.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate