Fiul lui Mircea Geoana a slabit spectaculos in doar cateva luni! Cel mai probabil, Alex a suferit o operatie de micsorare a stomacului!

Alex Geoana a avut mai multe kilograme in plus, mai ales in perioada in care a studiat in SUA.

Autor: Matei Vaihan

Mircea Geoana, fost ministru de externe si ambasador al Romaniei la Washington, si-a trimis ambii copii, pe Alex si Ana, sa studieze in America. Ana e inca studenta la Facultatea de Medicina a Universitatii Pennsylvania, din Philadelphia, in timp ce Alex a absolvit “Scoala de Business Stern”, din cadrul New York University.( vezi cum arata noul iubit al Anei Geoana)

Cat timp a fost in SUA, Alex s-a ingrasat foarte mult, dovada fiind o fotografie din ziua absolvirii, in care apare alaturi de sora si tatal sau, kilogramele in plus fiind evidente. In aceasta primavara, paparazzi WOWbiz.ro l-au fotografiat pe Alex Geoana la balconul unei firmei, in timpul unei pauze de fumat, iar fiul politicianului afisa acelasi gabarit depasit.

Ultima aparitie a lui Alex, alaturi de familie, langa un brad de Craciun, demonstreaza ca acesta a slabit spectaculos in doar cateva luni. Cum o cura de slabire nu da rezultate intr-un timp atat de scurt, cel mai probabil este ca fiul lui Geoana a suferit o operatie de micsorare a stomacului, care i-a redat silueta din adolescenta.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies