Fiul lui Nicolae Botgros îi bate obrazul amantei tatălui său! „Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac”

Corneliu Botgros și-a cunoscut surioara, în vârsă de trei ani, pe care tatăl său o are Anișoara Dabija.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Nicolae Botgros, celebrul dirijor de peste Prut, este într-o relație cu Anișoara Dabija, relație care a început încă din timpul în care artistul era căsătorit cu regretata Lidia Bejenaru. Renumitul dirijor are doi copii, pe Corneliu Botgros, în vârstă de 45 de ani, cu prima soție, iar actuala lui parteneră de viață l-a mai făcut tată încă o dată, în aprilie 2018, după ce i-a dăruit o fetiță care acum are 3 ani. 

Corneliu Botgros și-a cunoscut surioara vitregă, iar acum face declrații despre moarta mamei sale, dar și despre relația tatălui său cu Anișoara Dabija.

Corneliu Botgros: „Și noi ne întrebam de ce a murit"

Lidia Bejenaru s-a stins din viață în urmă cu trei luni, mai exact pe 26 iulie 2021, la 68 de ani. A murit cu o durere în suflet, știind că soțul ei iubește deja o altă femeie și are o familie cu ea.

Nici până în ziua de astăzi familia nu a aflat care este cauza morții acesteia, iar Corneliu Botgros, fiul acesteia, spune că este foarte greu să se împace cu gândul că mama lui nu mai este. 

„Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur si simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a declarat Corneliu Botgros, potrivit  starpopular.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Corneliu Botgros, mesaj pentru Anișoara Dabija: „S unt lucruri care se pot spune în public, altele nu”

Lidia Bejenaru a trecut prin momente destul de delicate în ultima parte a vieții, căci nu se lupta doar cu o afecțiune grea, ci și cu gândul că soțul ei, Nicolae Botros cu care era căsătorită de circa 50 de ani, începuse o relație

extraconjugală cu Anișoara Dabija, o artistă cu 27 de ani mai mică decât el. Corneliu Botgros spune că toată familia a fost afectată după ce s-a aflat despre relația celor doi și poate că ar fi fost mai bine ca amanta tatălui său să nu-și afișeze fericirea în mod public. 

Citeste si: Nicoale Botgros, decizie neașteptată după moartea soției sale. Ce se întâmplă cu acesta: "Am decis ca..."

„Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează! Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept”, a mai declarat fiul lui Nicolae Botgros.

Cum a fost prima întâlnire cu sora lui mai mică: „Î ncă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat!”

Corneliu Botgros spune că s-a întâlnit cu sora lui mai mică de două ori până acum, însă nu simte că ar fi rudă cu ea, căci situația este destul de controversată. Totuși, susține că sora lui este un motiv de bucurie și îi trebuie doar timp pentru a se obișnui cu ideea. 

Citeste si: Nicolae Botgros, îngenuncheat de durere, la două luni de la moartea soției: "Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ"

„Am vizitat-o de două ori. Acum doi ani și vreo jumătate de an în urmă. Deocamdată. A fost emoționant, dar încă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat! Cred că e nevoie de timp ca ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. Deocamdată nu se întâmplă asta, cu timpul poate ne vom apropia. A fost o stare confuză, nu știam cum să reacționez. E nevoie de timp să mă adaptez. Indiferent ce s-a întâmplat, eu nu pot judeca pe nimeni. Că tată a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc”,  a mai spus acesta pentru sursa citată anterior.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Botgros, momente dificile după ce și-a pierdut soția! Maestrul suferă enorm după Lidia Bejenaru, fiind cuprins de regrete: ”Eu am greșit”

Nicolae Botgros a vorbit pentru prima dată după moartea soției lui! Maestrul, în lacrimi după ce a pierdut-o pe Lidia Bejenaru

Primul motiv de sărbătoare în familia lui Nicolae Botgros, la scurt timp după ce soția lui și-a pierdut viața: ”Și astăzi ne vom aminti de bunica ta...”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies