Fiul lui Nicolae Guţă caută disperat o bonă pentru copilul ce i se va naşte în curând: „Salariu avantajos, transport, cazare și masă”

Fiul lui Nicolae Guţă caută disperat o bonă, pentru că iubita sa este însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiul lui Nicolae Guţă caută disperat o bonă, dar încă nu a găsit una. El a dat un anunţ pe facebook, acum trei săptămâni: „Caut bonă în orașul Petroșani. Rog seriozitate! Salariu avantajos, transport, cazare și masă. Urgent un share m-ar ajuta ! Mulțumesc”.

Citeste si: Florin Salam a făcut anunțul așteptat de toți fanii! ”Îmi reiau activitatea”! Când se întoarce manelistul pe scenă?

Citeste si: Nicoleta Guţă a făcut prăpăd la o nuntă! În timp ce Nicolae Guţă a dat recital, ea s-a aşezat la o masă plină cu sticle de şampanie, vin şi coniac! VIDEO

Citeste si: Bucurie în casa lui Nicolae Guță. Regele Manelelor a devenit străbunic

Fiul lui Nicolae Guţă caută disperat o bonă. Emi, iubita sa, este însărcinată 

Anunţul a fost repostat acum câteva zile, semn că Nicu Guţă nu a găsit încă o femeie care să aibă grijă de viitorul său copil. Emi, iubita sa, este însărcinată, şi va naşte în curând, astfel că fiul lui Guţă nu are timp de pierdut. (vezi ce motocicletă de fiţe şi-a luat fiul lui Guţă)

fara descriere

Fiul lui Nicolae Guţă caută disperat o bonă. Nicu o va lua de soţie pe Emi

Nicu Guţă şi bruneta Emi formează un cuplu din 2017, după ce Nicu s-a separat de soţia sa, Daniela, care i-a dăruit un băiat. Emi va deveni în curând noua soţie a lui Nicu. Acesta a postat recent, la o fotografie care în care apare alături de Emi: “Și Da, ea este aleasa mea!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate