Fiul lui Nicolae Guță e mai bogat decât tatăl său! Mașinile lui Nicu nu mai au loc pe stradă! Le-a așezat în șir indian de-a lungul gardului din fața vilei sale! FOTO

Fiul lui Nicolae Guță e mai bogat decât tatăl său, având o colecție impresionantă de mașini.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiul lui Nicolae Guță e mai bogat decât tatăl său, mai ales de când a devenit dealer de mașini la mâna a doua. Inițial, Guță a dorit să-l facă cântăreț și pe Nicu, așa cum a procedat cu fata sa, Nicoleta. (vezi cum arată mașina pe care Nicu i-a făcut-o cadou soției sale)

Citeste si: Nicolae Guta socheaza din nou: nu mai e deloc slab, s-a ingrasat enorm! A facut o burta uriasa, care i se revarsa peste pantaloni

Citeste si: Cel mai bogat rrom din țară s-a distrat de Paște ca la nuntă! Puiu Englezu a întins mesele în fața celor trei vile ale sale și a dansat pe rupte cu invitații săi! VIDEO

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Nicu nu a moștenit talentul muzical al acestora, astfel că, în ultimii ani, a început să se ocupe de diverse afaceri, mai ales de cele imobiliare, dar și amanet. Apoi, vara trecută, Nicu a decis să vândă mașini second-hand, învățând meserie de la fostul soț al Nicoletei Guță, Ionică.

fara descriere

Fiul lui Nicolae Guță e mai bogat decât tatăl său: "Bravo Nicu, arată-le la invidioși” 

Astfel, în ultimii ani Nicu a strâns mulți bani încât să-și permită să cumpere, doar pentru el, numai puțin de cinci mașini, două Mercedes, două BMW și o Dacie. Zilele trecute, el a așezat mașinile în șir indian în fața vilei sale din Petroșani și le-a fotografiat.

„Șirul indian de lux....Bravo Nicu, arata-le la invidiosi”, au postat amicii lui Nicu. Tot zilele trecute, fiul lui Guță a mai făcut o dovadă a faptului că stăbinme cu banii, arătându-le mașina pe care i-a dăruit-o soției sale, Emi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate