Vedete

Fiul lui Nicolae Guta ii acuza pe autorii cartii despre viata manelistului ca au umplut-o cu inventii! Nicu spune ca volumul e plin de greseli si ii ameninta: „Sa fiti dati de pomana!”

Revoltat ca sunt relatate intamplari care nu au legatura cu realitatea, fiul lui Nicolae Guta ii acuza pe autorii cartii despre viata manelistului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul lui Nicolae Guta ii acuza pe autorii cartii despre viata manelistului ca au umplut-o cu inventii! Nicu spune ca volumul e plin de greseli si ii ameninta: „Sa fiti dati de pomana!”icon photo

Dupa ce a citit volumul despre viata tatalui sau, fiul lui Nicolae Guta ii acuza pe autorii cartii ca nu s-au documentat temeinic. Recent, o editura  a lansat cartea biografica „Nicolae Guţă – un suflet mare: omul cu o mie de cântece, neveste, amante şi iubite”, un volum dintr-o serie ce mai contine carti despre Florin Salam si Adrian Minune. (vezi motivul pentru care Nicoleta Guta e criticata dur de fani)

Fiul lui Nicolae Guta ii acuza pe autorii cartii: "Nu este bazata pe un interviu exclusiv"

„Cartea nu este bazată pe un interviu exclusiv pentru editura, aceasta firma de editura fiind şi autoarea cărţii. Este concepută după numeroasele apariţii şi articole TV , Media, Video şi Muzica. În mod cert pot spune ca in repetate rânduri sunt transcrise articole de la TV şi articole bine ştiute de fanii tatălui meu”, a spus Nicu Guta dupa ce a rasfoit cartea.

Fiul lui Nicolae Guta ii acuza pe autorii cartii: "Se regasesc numeroase greseli cand vine vorba de numele celor din familie"

Fanii manelistului au aflat ca fiul lui Nicolae Guta ii acuza pe autorii cartii despre viata acestuia. „In esenţa, ca sa spun aşa, dacă tot critic cartea, pot spune ca se regăsesc numeroase greşeli când vine vorba de numele celor din familie, diferite întâmplări eronate şi inventate pentru a putea fi scrise diverse capitole din carte. Aşa ca pot spune: „Sa fiţi daţi de pomana!”, a incheiat Nicu Guta.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune