Fiul lui Nicolae Guță, trimis la o mănăstire de maici, după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat! EXCLUSIV

Nicu Guță, fiul lui Nicolae Guță, va munci pentru o mănăstire din Oradea, după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Nicu Guță, fiul lui Nicolae Guță, trebuie dă presteze muncă neremunerată în folosul comunității timp de 60 de zile, după ce anul trecut acesta a fost prins conducând fără permis și într-o stare ușor euforică.

Guță Junior a fost condamnat la un an de închisoare și plata unei amenzi de 5.400 de lei, după ce în 2020 a fost oprit de un echipaj al poliției pe raza județului Hunedoara. Instanța a decis ca pedeapsa de un an cu închisoarea să fie suspendată, în schimb acesta urmând să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității la Primăra Petroșani.

Nicu Guță, trimis să muncească la Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea, unde s-a recules Mihai Neșu după accident

Recent, instanța a decis să schimbe locul în care Nicu Guță își va efectua zilele de muncă, ținând cont că acesta locuiește în acest moment în Oradea. Astfel, el va avea de ales între a munci pentru Primăria Oradea sau Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea.

Manastirea Sfintei Cruci

Manastirea Sfintei Cruci din Oradea

[Sursa foto: Foto: Crestinortodox.ro]

Citeste si: Fiul Narcisei Guță, condamnat la închisoare! Tânărul nu e la prima faptă: anul acesta a sărit la mama lui cu un cuțit! EXCLUSIV

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea este un lăcaș ortodox pentru maici, care adăpostește nu mai puțin de 150 de părți de sfinte moaște organizate în 3 racle.

Cea mai importantă este racla Sfântului Nectarie Vindecătorul, care este așezat separat, într-o raclă mare. La această mănăstire a fost cazat, o vreme, fostul fotbalist Mihai Neșu. El a venit aici la scurtă vreme după accidentul care l-a lăsat paralizat și se spune că și-a găsit aici puterea de a merge mai departe.

Fiul manelistului Guță, tulburat din cauza divorțului

Cât despre Nicu Guță, acesta avea antecedente penale în momentul săvârșirii acestei infracțiuni, dar s-a ales cu pedeapsa minimă pentru că a reușit să-i impresioneze pe judecători.

nicolae guta

Nicu și Nicolae Guță

[Sursa foto: Foto: Crestinortodox.ro]

”În legătură cu persoana inculpatului, analizând înscrisurile în circumstanțiere, instanța reține că inculpatul este o persoană tânără, cu studii medii, își câștigă singur existența, având ocupația de muzician. Instanța mai reține din declarația inculpatului faptul că acesta a depășit perioada nefastă din viața sa, ce a urmat divorțului, regretă sincer faptele comise”, se arată în motivarea instanței.

Citeste si: Să n-o mai recunoști! Cum arată Nicoleta Guță după ce a dispărut ani la rând din lumina reflectoarelor. Imagini rare și cu mama cântăreței, femeia care i-a dăruit cinci copii lui Nicolae Guță

Tot în dosar apare și o informație legată de banii pe care fiul lui Nicolae Guță îi face într-o lună.

”Din declarația inculpatului consemnată în încheierea de ședință din data de 16 noiembrie 2020 instanța reține că acesta realizează un venit lunar între 500 și 1.000 euro”, se mai arată în dosar.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies