Fiul lui Radu Mazăre, despre condițiile pe care le are tatăl lui în arest: „Dorme pe o saltea de burete, merge la o toaletă comună”

Radu Mazăre se află în arest în Madagascar, dar fiul lui, Răducu, îl vizitează zilnic. Care sunt condițiile în care stă acum fostul primar al Constanței.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Radu Mazăre se află în Madagascar, acolo unde a fost arestat în urmă cu doar câteva zile. Autoritățile din România fac toate eforturile pentru ca fostul primar al orașului Constanța să fie extrădat în România și să își ispășească aici pedepsele pentru condamnările primite.

Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, spune că el nu va fi extrădat prea curând pentru că a cerut azil politic în Madagascar, țara în care a fugit sub pretextul presiunilor politice.

Citeste si: Fratele lui Radu Mazăre rupe tăcerea! Motivul pentru care fostul primar al Constanței a fost arestat în Madagascar: „Își folosește statutul”

Citeste si: Părinții au crezut că i-a ieșit un coș pe față, dar verdictul medicilor a fost unul îngrozitor! Acum a ajuns să arate așa

Citeste si: După ce s-a întors din vacanță, a observat o umflătură în zona genitală. A mers la medic și nici lor nu le-a venit să creadă ce au scos de acolo!

fara descriere

Fiul lui Radu Mazăre, primele declarații despre condițiile din arest

„Îl vizitez zilnic, îi duc mâncare. Este în centrul de unde urmează să fie extrădat. Doarme pe o saltea de burete, merge la o baie comună. Așteptăm documentele de extrădare. Dosarul ajunge la un judecător, nu o să fie imediat extrădat. Madagascar e o țară democrată. Când era pe aeroport să plece, a venit un comisar și i-a spus să meargă cu el și nu i-a arătat niciun document și l-a dus la acest centru, unde se află și acum.

El a depus cerere de azil politic. Nu ne așteptam să se întâmple ce s-a întâmplat. Așteptăm un document de la ONU, care să sperăm că e în avantajul lui. Acolo am depus cerere de azilant, la ONU. Cât timp i se analizează dosarul, el se află sub protecția lor (n.r. a ONU). Tata are un teren pe care s-au construit niște investiții. El spune că oamenii de aici sunt de o bunătate nemaiîntâlnită. I-am dus cărți să citească”, a declarat Răducu Mazăre.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate