WOW

Fiul lui Sile Camataru a fost arestat. Vezi de ce e acuzat Mario Balint 

Mario Balint, fiul lui Sile Camataru, a fost rearestat de Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti. Conform instantei, arestarea a fost ceruta de procurori pentru ca tanarul ar fi incalcat conditiile de eliberare provizorie. Solutia nu e definitiva, ea putand fi atacata cu recurs in 24 de ore de la pronuntare. Cu toate acestea, politistii bucuresteni l-au "saltat" deja pe Mario Balint.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Pe 13 decembrie 2011, politistii si procurorii au facut noua perchezitii in locatii din Capitala, la persoane suspectate ca fac parte dintr-o grupare de camatari, care ar fi coodonata din penitenciar de Vasile Balint, zis Sile Camataru. Fiul acestuia ar fi condus gruparea, in libertate.

Mario Balint a declarat ca a imprumutat bani unor persoane, dar ca s-a oprit din a da bani cu dobandă în 23 noiembrie 2011, la o zi dupa ce legea care incrimineaza camataria a aparut in Monitorul Oficial. Tanarul de 23 de ani a fost arestat atunci si a stat doua luni dupa gratii. A fost eliberat in ianuarie 2012 cu anumite obligatii. Astfel, Mario Balint nu avea voie sa paraseasca Bucurestiul, trebuia sa se prezinte in fata anchetatorilor si magistratilor ori de cate ori era chemat, sa nu foloseasca sau sa poarte arma, precum si sa nu ia legatura cu mai multi martori, dar si suspecti din acest dosar. Se pare ca tanarul ar fi incalcat una din conditiile eliberarii.


Nevasta lui Nutu Camataru munceste la bucataria inchisorii. Vezi cine i-a dedicat o manea

Sile Camataru a facut inchisoare pentru proxenetism

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune