Fiul lui Sile Cămătaru, dispărut fără urmă după ce a înjunghiat un bărbat! Albert Balint a fugit din țară? VIDEO

Fiul lui Sile Cămătaru a dispărut fără urmă după o altercație în parcarea unui club din Timișoara. Albert Balint a înjunghiat un bărbat care îi lovise iubita

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Fiul temutului interlop Sile Cămătaru este căutat în toată țara după ce în weekend a înjunghiat un bărbat de 29 de ani într-o parcare. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele lui Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, dar deocamdată nu au reușit să-l găsească!

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Fiul lui Sile Cămătaru, dispărut fără urmă după ce a înjunghiat un bărbat! Albert Balint a fugit din țară? VIDEO

Ce s-a întâmplat în seara cu pricina?

Un bărbat băut a vrut să intre cu forța în clubul deținut de "nora" lui Sile Cămătaru! A bruscat-o pe femeie și a lovit-o, moment în care a fost scos în curte. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un bărbat, care pare a fi Albert Balint, se apleacă și ia un obiect ascuțit și-l înjunghie pe scandalagiul care i-a lovit iubita, lăsându-l într-o baltă de sânge!

Citeste si: Ginerele lui Sile Cămătaru şi-a tras bolid de 100.000 de euro: “Noua jucărie“ FOTO

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr! S-a întâmplat în această dimineață într-un club de manele

Citeste si: Ginerele lui Sile Cămătaru îşi vinde limuzina! Maşina second-hand valorează 40.000 de euro!

Albert Florian Balint, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru, este dispărut fără urmă de sâmbătă, după ce a înjunghiat, în parcarea unui club din Timișoara, un bărbat. Imediat după incident, tânărul e de negăsit. Există informații potrivit cărora ar fi fugit din țară, mai ales că este recidivist. În 2010, fusese condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, dar a fost prins un an mai târziu, pentru că reușise să fugă în Germania.

Pe numele lui Albert Balint se așteaptă un mandat internațional de căutare. În acest timp, tatăl său, Sile Cămătaru, este închis la Rahova și ispășește o condamnare de 5 ani și 6 luni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate