Vedete

Fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris! Dani Balint a dus-o pe mama fiului sau la Tour Eiffel!

Zilele trecute, fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris. Dani are un baiat cu femeia care ii este alaturi de cativa ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cu ocazia unei vacante romantice, fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris. Dani formeaza de mai multi ani un cuplu cu femeia care i-a daruit un baietel, insa de-abia acum s-a hotarat sa faca pasul cel mare. (vezi ce spune Loredana Chivu despre relatia ei cu Dani Balint)

Fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris: „Prin bune si prin rele am trecut impreuna"

Totul s-a petrecut pe o terasa de pe Tour Eiffel, cei doi fiind fotografiati in timp ce admirau Parisul noaptea. „Prin bune si prin rele am trecut impreuna. E greu sa cazi cand te tine cineva de mana”, a spus Dani. „La asta nu ma asteptam. Eu va cunun”, le-a transmis un prieten.

Fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris. Interlopul se afla la inchisoare

Acum cateva zile, fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris. Daca se va face nunta, interlopul nu va putea participa, pentru ca este la inchisoare. La sfarsitul lui 2017, Sile Camataru a fost condamnat, de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justiţie, la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, intr-un dosar de infractiuni de violenta - santaj, camatarie, omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Galerie foto 
Setări confidențialitate