Vedete

Fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris! Dani Balint a dus-o pe mama fiului sau la Tour Eiffel!

Zilele trecute, fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris. Dani are un baiat cu femeia care ii este alaturi de cativa ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris! Dani Balint a dus-o pe mama fiului sau la Tour Eiffel!
icon photo

Cu ocazia unei vacante romantice, fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris. Dani formeaza de mai multi ani un cuplu cu femeia care i-a daruit un baietel, insa de-abia acum s-a hotarat sa faca pasul cel mare. (vezi ce spune Loredana Chivu despre relatia ei cu Dani Balint)

Fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris: „Prin bune si prin rele am trecut impreuna"

Totul s-a petrecut pe o terasa de pe Tour Eiffel, cei doi fiind fotografiati in timp ce admirau Parisul noaptea. „Prin bune si prin rele am trecut impreuna. E greu sa cazi cand te tine cineva de mana”, a spus Dani. „La asta nu ma asteptam. Eu va cunun”, le-a transmis un prieten.

Fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris. Interlopul se afla la inchisoare

Acum cateva zile, fiul lui Sile Camataru si-a cerut iubita de sotie la Paris. Daca se va face nunta, interlopul nu va putea participa, pentru ca este la inchisoare. La sfarsitul lui 2017, Sile Camataru a fost condamnat, de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justiţie, la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, intr-un dosar de infractiuni de violenta - santaj, camatarie, omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune