„Fiul meu și-a băgat cuțitul în mână”. Momentul în care Andreea Berecleanu a rămas fără aer

Prezentatoarea, care se afla în timpul filmărilor, a primit un mesaj în care era anunțată că fiul său e rănit grav.

Distribuie pe:

fara descriere

Andreea Berecleanu trecut prin momente grele atât ca femeie, cât și ca mamă. În prezent este mama a doi copii, Eva si Petru, rezultați din fosta sa căsnicie cu prezentatorul de televiziune Andrei Zaharescu. Unul dintre aceste momente dificile a fost când fiul său s-a rănit grav în timp ce prezentatoarea se afla în studio, la filmări. Mai multe detalii a oferit într-un interviu în oferit unei emisiuni.

Frumoasa prezezntatoare a povestit că incidentul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, în ziua de Halloween. În timpul filmărilor a primit un mesaj în care era anunțată că fiul sau și-a înfipt cuțitul în mână. Cel mic încerca să modeleze un dovleac, însă cuțitul i-a alunecat.

„Eram în emisie, singură, la 19:00 și era Halloween, când am primit un mesaj că Petru (n.r. fiul ei) s-a rănit încercând să decupeze un dovleac, și-a înfipt cuțitul în palmă. A fost un moment greu, nu știam ce să fac, am rămas fără aer, la propriu și fără voce.”, a declarat Andreea Berecleanu.

Citeste si: Antonia se pregatește de cel de al patrulea copil?”Suntem foarte fericiți!”

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile

„ Am trecut prin momente cumplite”

A simțit ca ii fuge pămțntul de sub picioare, însă trebuia să continuie emisiunea a cărei prezentatoare este.
În momentul în care am citit mesajele mi-am dat seama că este în regulă, s-a rezolvat, dar am trecut prin momente cumplite. Mi-a fost foarte greu să continui jurnalul, pentru că îmi pierdusem vocea, din cauza spaimei.
M-am asigurat că totul este bine acasă și am continuat jurnalul”, a mai adaugat ea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate