Fiul Mihaelei Rădulescu a luat centura maro în arte marţiale! Ayan s-a specializat în tehnici de luptă folosite de Forţele de Securitate Israeliene!

De curând, fiul Mihaelei Rădulescu a luat centura maro în arte marţiale.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Recent, fiul Mihaelei Rădulescu a luat centura maro în arte marţiale. Ayan a absolvit, la Monte Carlo, un curs de Krav Maga, un sistem de luptă dezvoltat în Israel, derivat dintr-o combinație de tehnici provenite din box, aikido, judo și karate.

A fost prima dată folosit de către Forțele de Securitate Israeliene.( citeşte despre afacerea care o bagă în faliment pe Mihaela Rădulescu)

Citeste si: Cum făcea Dani Oțil amor cu Mihaela Rădulescu: "La un moment dat, mă..."

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

Citeste si: Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu: „Şedea pe burtă și condamna fumatul. Ea în realitate fuma”

Citeste si: Cine câştigă mai mult din televiziune, Dani sau Răzvan? Oţil şi Simion au încasat împreună peste o jumătate de milion de euro!

Fiul Mihaelei Rădulescu a luat centura maro în arte marţiale. A făcut cursuri la Monte Carlo

El a făcut un curs cu un maestru care are 6 dani, iar la finalul acestuia a primit centura maro. La festivitate a participat şi Mihaela Rădulescu, care s-a pozat alături de Ayan şi de maestrul acestuia. „Mă bucur foarte mult să-i transmit felicitări lui Ayan Schwartzenberg, căruia i-am predat cursuri intensive la Academia Internațională de Arte Marțiale din Monaco (AIAMM) şi îi acord centura maro de Krav Maga.”

, a spus maestrul.

Fiul Mihaelei Rădulescu a luat centura maro în arte marţiale: "Reprezintă cu cinste Academia noastră”

E clar că fiul Mihaelei Rădulescu a luat centura maro în arte marţiale. “Calitățile fizice, tehnice, psihologice, sociale și educaționale demonstrate de Ayan de-a lungul practicii sale sunt în conformitate cu valorile etice ale artelor marțiale și reprezintă cu cinste Academia noastră”, a mai postat cel care l-a pregătit pe Ayan.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Veste bună pentru fiul Mihaelei Rădulescu! Ayan îşi poate vedea în sfârşit tatăl

Radu Mazăre a desființat-o pe Mihaela Rădulescu: ”În ochii mei a căzut, e o haimana!” Vezi când s-a întâmplat asta

Mihaela Rădulescu nu şi-a plătit datoriile pentru care a fost somată de Fisc! Restanţele firmei vedetei au crescut în ultimul an, când a pierdut foarte mulţi bani !

Horoscop 26 Octombrie 2021: astăzi Berbecii investesc o sumă de bani, iar Peștii sunt nevoiți să ia o decizie

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Ce trebuie să știe, de fapt, femeile

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

DOLIU URIAȘ în ROMÂNIA. A murit cu ZILE. Cu vor fi AFECTAȚI ROMÂNII

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies