Fiul Mihaelei Rădulescu i-a mulțumit pandemiei de coronavirus: „Mersi, corona, pentru timpul liber” Ayan a făcut un gest care a speriat-o pe mama lui!

Fiul Mihaelei Rădulescu se antrenează la tenis în timpul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiul Mihaelei Rădulescu se antrenează la tenis în aceste zile. Ayan, care învață la Școala internațională din Monaco, este în vacanță în această perioadă pentru că și în Principat s-au închis unitățile de învățământ. (citeşte anunţul cutremurător al lui Garcea, care e afectat de coronavirus)

Citeste si: Pandemia coronavirus va dura doi ani si va infecta 60%-70% din populatia lumii, anunta institutul german de sanatate

Citeste si: Guvernul olandez alege să controleze riscurile noului coronavirus în vederea unei întăriri a imunităţii de grup, ci nu să plaseze ţara în carantină

Citeste si: Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel demontează mituri despre COVID-19

Astfel, el a plecat pentu câteva zile în Israel, acolo unde a luat lecții de tenis de la un antrenor român, Ștefan Enciu. La finalul unei ședințe de pregătire, Ayan a fost fotografiat în timp de dă mâna cu Enciu, deși, din cauza pandemiei de coronavirus, se recomandă să se evite acest gest.

fara descriere

Fiul Mihaelei Rădulescu i-a mulțumit pandemiei: “Este ultima strângere de mână a sezonului, da?” 

„Mulțumesc corona pentru tot timpul liber și îți mulțumesc Ștefan Enciu pentru că m-ai făcut să arăt ca un jucător de tenis după aceste 10 zile care m-au terminat”, a postat fiul Mihaelei Rădulescu.

Vedeta a văzut și ea poza lui Ayan, dar nu a fost âncântată de fapul că fiul ei a dat noroc cu antrenorul, mai ales că și în Israel pandemia a instituit starea de urgență. “Este ultima strângere de mână a sezonului, da?”, i-a transmis Mihaela fiului său.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate