Stiri

Fiul ministrului Tudorel Toader a fost operat! S-a izbit cu masina intr-un cap de pod, in urma cu doar cateva zile! Care este starea lui de sanatate

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Fiul ministrului Tudorel Toader a fost operat! S-a izbit cu masina intr-un cap de pod, in urma cu doar cateva zile! Care este starea lui de sanatate
 
Fiul cel mic al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a suferit o interventie, in urma accidentului suferit, in urma cu doar cateva zile, la Iasi. 
 
In urma accidentului in care a fost implicat Andrei Toader (21 de ani), fiul ministrului Justitiei a fost operat cu succes la coloana lombara.
 
Unul dintre motivele vizitei la Iasi a lui Tudorel Toader il constituie si starea de sanatate a fiului sau.
 
 
Tanarul a fost supus unei interventii chirurgicale si ca, acum, merge pe propriile picioare, starea sa de sanatate fiind una buna.
 
Andrei Toader a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce ar fi atipit la volan si masina pe care o conducea a intrat in cateva podete de pe marginea unui drum din judetul Iasi. Medicii ieseni declarau ca atat fiul lui Tudorel Toader, cat si tanara cu care se afla in masina nu au suferit leziuni grave, ei fiind constienti la prezentarea in spital, dar ca fiul ministrului Justitiei a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi avand o trauma de coloana lombara, potrivit jurnalul.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune