Fiul nelegitim al Regelui Mihai are sustinatori care il vor in fruntea Casei Regale, in locul Principesei Margareta: „Regele a murit! Traiasca regele!”

Dieter Stanzeleit (77 de ani) a pierdut procesul prin care incerca sa dovedeasca faptul ca este fiul legitim al Regelui Mihai.

Autor: Matei Vaihan

In urma cu zece ani, Casa Regala a Romaniei a fost implicata intr-un scandal imens dupa ce un violonist stabilit in Germania, Dieter Stanzeleit, a sustinut ca este fiul Regelui Mihai. Cetateanul german sustinea la acea vreme ca mama sa, care a murit cand avea cinci ani, a avut o legatura cu Regele.( vezi motivul pentru care inmormantarea Regelui incalca legile crestine).

Stanzeleit a povestit ca, in septembrie 1939, Regele Mihai s-a casatorit in “condiţii de maximă confidenţialitate" cu mama sa, Nerissa Jane Irene Bowes Lyon, la Primaria orasului Azuga, iar el ar fi copilul rezultat din aceasta relatie, nascut pe 28 noiembrie 1939, la Manastirea Sinaia.

Dieter a adus tot felul de documente, dar nu i-a convins pe judecatori si nu a castigat procesul de paternitate. In 2016, el  a pierdut definitiv procesul, decizia finala apartinand Curtii de Apel Bucuresti care a confimat doua decizii similare date de Judecatoria Sectorului 1, in aprilie 2014, si de Tribunalul Bucuresti, un an mai tarziu.

Dieter si-a facut si un blog unde a publicat diverse documente si unde si-a spus povestea, iar pe site-urile de socializare are destui admiratori. Dupa decesul Regelui Mihai, acestia il vad Rege pe Dieter, desi Principesa Margareta va conduce Casa regala a Romaniei. 

„Regele a murit! Traiasca regele!”,  i-au transmis acestia lui Dieter.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies