Vedete

Fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani, iar manelista i-a organizat o petrecere fastuoasă în vila din Petroşani! Nikolas a avut un tort unicat!

Pe 4 decembrie, fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Nikolas a fost sărbătorit în vila familiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani, iar manelista i-a organizat o petrecere fastuoasă în vila din Petroşani! Nikolas a avut un tort unicat!icon photo

De curând, fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Manelista are doi băieţi, pe Gabriel (19 ani) şi Nikolas, din căsnicia cu Andrei Lingurar, bărbatul de care s-a despărţit acum mai bine de patru ani. (vezi ce lovitură teribilă a primit Nicoleta Guţă)

Fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Nikolas şi-a dorit un tort special

Nikolas a avut parte de o petrecere fastuoasă, organizată în vila din Petroşani a familiei Guţă. Momentul culminant al petrecerii l-a reprezentat aducerea tortului, care a fost unul special, aşa cum şi-a dorit mezinul manelistei.

Fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani, iar manelista i-a organizat o petrecere fastuoasă în vila din Petroşani! Nikolas a avut un tort unicat!

Fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Nikolas este fanul lui Ronaldinho

Recent, fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Baza tortului a fost verde, reprezentând un teren de fotbal, iar pe aceasta au fost puse o minge glazurată, două ghete de fotbal, dar şi o poză cu Ronaldinho, fotbalistul preferat al lui Nikolas.

 
WOWbiz.ro în Republica Dominicană! EXCLUSIV: Primele declaraţii ale lui Cristi Pulhac după eliminarea de la Exatlon! Interviu pe aeroportul din Santo Domingoicon video

Titlu secțiune

Titlu secțiune