Fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani, iar manelista i-a organizat o petrecere fastuoasă în vila din Petroşani! Nikolas a avut un tort unicat!

Pe 4 decembrie, fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Nikolas a fost sărbătorit în vila familiei.

Autor: Matei Vaihan

De curând, fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Manelista are doi băieţi, pe Gabriel (19 ani) şi Nikolas, din căsnicia cu Andrei Lingurar, bărbatul de care s-a despărţit acum mai bine de patru ani.( vezi ce lovitură teribilă a primit Nicoleta Guţă)

Fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Nikolas şi-a dorit un tort special

Nikolas a avut parte de o petrecere fastuoasă, organizată în vila din Petroşani a familiei Guţă. Momentul culminant al petrecerii l-a reprezentat aducerea tortului, care a fost unul special, aşa cum şi-a dorit mezinul manelistei.

Fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Nikolas este fanul lui Ronaldinho

Recent, fiul Nicoletei Guţă a împlinit 10 ani. Baza tortului a fost verde, reprezentând un teren de fotbal, iar pe aceasta au fost puse o minge glazurată, două ghete de fotbal, dar şi o poză cu Ronaldinho, fotbalistul preferat al lui Nikolas.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Guţă şi-a îmbodobit bradul de Crăciun! Manelista a filmat în vila ei un videoclip pentru Sărbători! VIDEO

Fiul lui Nicolae Guţă a făcut prăpăd la restaurant! Nicu a dat gata de unul singur un platou cu 14 bucăţi de friptură! FOTO

Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile | GALERIE FOTO Fanii au taxat-o: „Ce poți face pentru bani... uimitor"

”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Rusalii 2023. Superstiții pentru marea sărbătoare din luna iunie! Ce nu au voie să facă creștinii ortodocși?

„Nu-l meriți.” Gina Pistol a primit mesaje răutăcioase la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

„Ascult muzica noastră și plâng la volan”. Cristina Ciobănașu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies