Vedete

Fiul Nicoletei Guta isi vinde masina facuta cadou de mama lui! Vezi cati bani cere Gabriel pe superba limuzina germana!

Dupa ce a condus-o mai bine de un an, fiul Nicoletei Guta isi vinde masina facuta cadou de mama lui, pentru 21.999 de euro.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul Nicoletei Guta isi vinde masina facuta cadou de mama lui! Vezi cati bani cere Gabriel pe superba limuzina germana!icon photo

A condus-o peste un an, dar fiul Nicoletei Guta isi vinde masina facuta cadou de mama lui. Primavara trecuta, manelista i-a oferit lui Gabriel, cu ocazia implinirii a 18 ani, o limuzina germana la mana a doua. (vezi motivul pentru care sotul Nicoletei Guta a fost amendat de Politie de doua ori in aceeasi zi)

Fiul Nicoletei Guta isi vinde masina facuta cadou de mama lui. Gabriel e dealer de autoturisme second-hand

Gabriel Guta pusese ochii de mai multa vreme pe masina, mai ales ca el se ocupa cu vanzarea de autoturisme second-hand. Ulterior, el si-a cumparat si un BMW, iar acum a luat decizia sa vanda masina primita in dar la majorat.

Fiul Nicoletei Guta isi vinde masina facuta cadou de mama lui. Pretul de 21.999 de euro e negociabil

Dupa ce a folosit-o, fiul Nicoletei Guta isi vinde masina facuta cadou de mama lui. „Vand Audi A7, motor 3.0 litri diesel, tractiune 4x4 permanent, an fabricatie 2011, Kilometri 153951 cu carte servis, toate actele la zi cu impozit platit tot anul. Sunt propietar in acte si este masina mea personala. 21.999 de euro, pret negociabil”, se arata in anuntul postat de Gabriel.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune