Fiul Petruţei Gheorghe, mesaj cutremurător legat de boala care i-a fost fatală mamei sale: “Cineva care se luptă cu cancerul vrea doar un singur lucru...”

Fiul Petruţei Gheorghe a privit neputincios cum mama sa a pierdut lupta cu cancerul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiul Petruţei Gheorghe a postat un mesaj cutremurător cu doar câteva zile înainte ca mama sa să moară. “Al naibii cancer…Unii dintre noi vor o casă nouă...o maşină nouă...un telefon mobil...să slăbească...Dar cineva care se luptă cu cancerul vrea doar un singur lucru, să câştige bătălia”, este textul distribuit de Maximilian.

Citeste si: Povestea de viață răvășitoare a Mariei Fredriksson. S-a luptat cu o boală de care copii nu știau: „Mami, nu muri”

Citeste si: A murit Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe

Citeste si: Declaraţiile cutremurătoare ale jurnalistului care şi-a pierdut soţia: “Nu sunt încă foarte convins că pot să numesc „viață” la ce am trăit după ce ea nu a mai fost”

Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit marţi, la doar 52 de ani, răpusă de o boală nemiloasă. Celebrul om de radio și televiziune plecase dintre noi pe 19 martie 2018, la doar 56 de ani. (vezi cum a fost la ultima aniversare a Petruţei Gheorghe)

fara descriere

Fiul Petruţei Gheorghe, mesaj cutremurător. Mama sa a suferit teribil

La câteva luni după dispariția fostului partener de viață, Petruța le povestise prietenilor ce i se întâmplase în lupta cu boala care o măcina de câțiva ani. ”Dragii mei, multumesc. M-am trezit in intuneric, frig si spaima. Incet. incet, ingerii mei m-au facut sa cant!”, a postat atunci Petruța Gheorghe. 

Petruţa a fosta  doua soţie a lui Andrei Gheorghe, cuplul înfiind trei copii, două fete şi un băiat. „Ne-am tot mârâit. El se simţea atacat în rolul lui de tată. El spuneam că a făcut tot pentru copiii ăştia. I-am spus: "faci foarte bine, dar ei cresc. Era trecerea aia de la 13, 14, 15 ani, când copilul e foarte fragil şi trebuie să te porţi extraordinar de atent. El a spus: „eu aş vrea să divorţăm mai bine, eu nu vreau să îţi fac rău ţie”, mărturisea Petruța Gheorghe. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate