Fiul realizatorului TV Florin Condurateanu a fost implicat intr-un accident pe Autostrada Soarelui! Afla aici daca se simte bine

Un sofer a vrut sa isi intoarca masina intr-un loc nepermis si a cauzat ciocnirea a patru automobile. In urma accidentului, doua persoane au ajuns la spital.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFiul lui Florin Condurateanu a fost accidentat pe Autostrada SoareluiSoferul cu pricina a fost lovit de masina ce se apropia din spatele sau, iar la cateva minute, un al treilea sofer aflat in zona s-a lovit de o masina de interventie. Accidentul a avut loc la kilometrul 197, intre Cernavoda si Medgidia, pe sensul de mers catre Constanta.

Soferul a dorit sa intoarca spre Bucuresti printre despartitoarele dintre sensurile de mers si a fost izbit in plin de un jeep care venea din spatele lui. In urma impactului a fost lovit fiul realizatorului de televiziune Florin Condurateanu care se afla in cea de-a treia masina implicata in accident venita la fata locului pentru a il ajuta pe soferul vinovat de intregul eveniment.

Doi dintre soferii implicati in accident au ramas internati in spital, dar medicii i-au acordat ingrijiri si lui Andrei Razvan Condurateanu. Nici un conducator auto nu a baut inainte de a se urca la volan, dar cel care a vrut sa intoarca ar putea sa ramana fara permis.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate