Fiul unei românce, scuipat și umilit de tatăl său italian. „Român de c..”

Băiețelul unei românce a fost hărțuit de propriul tată de naționalitate italiană. Bărbatul își umilea copilul numindu-l maimuță și român de c… Deși femeia l-a părăsit, băiețelul nu a scăpat de coșmar.

Distribuie pe:

Autor: C.B.

Fiul unei românce, scuipat și umilit de tatăl său italian. „Român de c..”
Fiul unei românce, scuipat și umilit de tatăl său italian. „Român de c..”


In articol:

Românca își trăia cele mai urâte vise în realitate alături de italian. Tatăl copilului său a bătut-o în repetate rânduri și îl umilea pe băiețelul lor spunâdu-i că este o maimuță. Bărbatul îl jignea pe micuț și cu referire la naționalitatea sa română. „Român de c….”, îi spunea acesta. Chiar dacă în cele din urmă, românca a reușit să fugă împreună cu copilul, nu a putut scăpa de violențele și abuzurile psihice ale italianului.

Italianul în vârstă de 50 de ani l-a scuipat pe copil

În momentele de furie, italianul în vârstă de 50 de ani l-a scuipat pe copil și și-a dat pantalonii jos, s-a apropiat cu spatele de copil spunandu-i că asta e ce ceea ce merită. Mama copilului îm vârstă de 40 de ani a depus plângere împotriva italianului.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Bărbat lăsat în libertate după ce și-a violat fetița de 6 ani. El s-a întors în casa victimei sale la o zi de la eliberare

Citeste si: Fiul Brigittei Sfăt, luat cu ambulanța înainte să fie acuzat că și-a agresat mama! Robert, în relații reci cu soția lui Florin Pastramă

Citeste si: Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. Cum arată bruneta la câteva ore după scandal! FOTO EXCLUSIV

Românca și cetățeanul italian s-au cunoscut în 2008 la Lucca și au avut un fiu în 2011. Problemele au început când bărbatul și-a pierdut locul de muncă. A început să o jignească pe femeie și să o maltrateze fizic. Dovadă stau actele emise de spitalele unde românca a primit îngrijiri medicale.

Femeia a reușit să fugă de tatăl copilului în 2013, iar de atunci lupta între cei doi părinți se dă în sălile de judecată. Italianul însă a neagat acuzațiile și a spus că sunt invenții și calomnii. El a fost condamnat la1 un an și 2 luni de închisoare, cu suspendare, și la plata unei amenzi de 8.000 de euro, scrie La Nazione.

Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. Cum arată vedeta la câteva ore după scandal! FOTO EXCLUSIV

Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de fostul soț: „Am fugit aşa cum eram: mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină”

Bătăile încasate de Brigitte de la fiul ei ar fi fost filmate! Dezvăluiri halucinante făcute chiar de ea

Un român dispărut din data de 3 septembrie a fost găsit un km de mașina lui! Corpul bărbatului găsit în descompunere

Mită electorală, la Jilava! Pentru 200 de lei, riscă ani grei de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies