Fiul Vioricăi Dăncilă este devastat după divorţ şi pierderea alegerilor de către mama sa! După un an de coşmar, Victor şi-a lăsat barbă şi e plin de cearcăne! FOTO

Fiul Vioricăi Dăncilă este devastat după divorţ, Victor separându-se de soţie în acest an.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiul Vioricăi Dăncilă este devastat după divorţ, dar şi duă înfrângerea dezastruoasă a mamei sale în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, în faţa lui Klaus Iohannis. Victor Dăncilă a postat recent o fotografie care îl înfăţişează slăbit, cu barbă şi cearcăne.

Citeste si: Ciolacu, mai multe gafe decât Dăncilă, la primul discurs ca preșdinte PSD! ”Să se audă părerea la toată lumea”

Citeste si: Urmaşul Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD nu a putut justifica un milion de lei! Vezi cum s-au evaporat 800.000 de lei din dividendele lui Marcel Ciolacu!

Citeste si: Viorica Dăncilă, adevărul despre performanțele școlare! A fost trimisă la un liceu mai slab pentru că a ratat un examen și a fost respinsă la Politehnică

A fost un an de coşmar pentru Victor Dăncilă. El a divorţat de Elena, femeia cu care s-a însurat în 2016, care este consilier juridic la Primăria Sectorului 5. Separarea celor doi a fost dovedită de declaraţia de avere a Elenei, depusă în 2019. (vezi ce examen a picat Viorica Dănciă la facultate)

fara descriere

Fiul Vioricăi Dăncilă este devastat după divorţ: "Stați puțin. E cineva aici o oaie adevărată?" 

Spre deosebire de declaraţia din 2018, din document a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ.

Victor Dăncilă a reacţionat după rezultatul alegerilor prezidenţiale. El a postat o fotografie ce ilustrează mai mulți lupi deghizați în oi. Alături de imagine este următorul mesaj: "Stați puțin. E cineva aici o oaie adevărată?". A fost, cel mai probabil, o aluzie la oamenii din jurul mamei sale.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate