Fiul vitreg al Gabrielei Firea a pozat nud! Răzvan Firea, pictorial de artă într-o revistă germană

Răzvan, fiul vitreg al Gabrielei Firea, a pozat nud pentru o prestigioasă revistă germană de modă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Răzvan Firea, fiul Primarului General al Capiatlei, apare nud în cel mai nou număr al revistei germane de modă Kaltblut Magazine. Răzvan este singurul model androgin din România și este foarte bine cotat la nivel internațional. Mai nou, fiul vitreg al gabrielei Cristea a devenit designer vestimentar și deține un brand extrem de bine văzut de criticii de modă. (Vezi aici imaginile cu Răzvan Firea gol)

Pictorialul din Kaltblut este realizat de Marius Concita, un artist vizual din București iar conceptul dar și partea de styling a fost asigurată de Răzvan însuși.

Răzvan, fiul vitreg al Gabrielei Firea a pozat nud! Pictorial inspirat dinntr-o fotografie veche găsită într-un anticariat

fara descriere

”Mai 1929” este un proiect intim care s-a născut din colaborarea cu Răzvan Firea, stilist și model. Împreună, ei au creat o poveste cinematică a anilor 1920.

Dezvoltată ca o călătorie în timp, inspirată de o veche fotografie dintr-un magazin de antichități, ei au imaginat viața unui personaj în izolare de la finalul anilor 20, amestecând coduri masculine și feminine într-o viziune a frumuseții androgine”, se arată în articolul din Kaltbult Magazine.  

fara descriere

Răzvan, fiul vitreg al Gabrielei Firea a pozat nud! Nu are o relație prea bună cu Primarul

Răzvan este fiul vitreg al Gabrielei Firea, rezultat din relația pe care primul soț al actualului primar general, Răsvan, a avut-o cu modelul Carmen (prima soție a lui Răsvan Firea). Conform presei, relația dintre Răzvan Firea și mama lui vitregă este una destul de rece și a culminat cu manifestul tânărului de boicotare a referendumului pentru familie, un proiect susținut de Gabriela Firea și PSD.

Citeste si: Emil Rengle și-a pus fanii în cap cu ultima fotografie postată pe Instagram: „Să-ți vezi de intimitatea ta!”

Citeste si: Gabriela Firea, postare halucinantă pe internet, după ce mai multe asociații au donat bani pentru ridicarea primului spital oncologic pentru copii

Citeste si: Fiul vitreg al Gabrielei Firea, designer pentru ținute de colecție

Răzvan Firea a locuit mulți ani la Paris, acolo unde și-a și început cariera de model. El a dezvăluit că în România încă se simte stingher din cauza felului în care oamenii îl percep.

fara descriere

”În România, oamenii se uită după mine, în străinătate mă opresc pe stradă și mă întreabă de unde mă îmbrac. Port haine care nu sunt neapărat foarte masculine. Nu mă gândesc că am o latură feminină atunci când pozez, dar îmi place ideea de a juca roluri, deși nu sunt actor”, a explicat Răzvan Firea.

Vezi aici imaginile cu Răzvan Firea gol

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate