Fizz de la Puterea Dragostei a apărut într-un film erotic! A șters imaginile cu el gol

Fizz de la Puterea Dragostei a jucat într-un film erotic, pe care l-a produs chiar el.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În urmă cu câțiva ani, după ce a făcut și o mărire de penis, Fizz și-a îndeplinit o dorință: a jucat într-un film erotic. Fizz de la Puterea Dragostei era inițial tare mândru de proiectul său, pe care l-a promovat intens.

Astfel, a povestit că filmul erotic ”Ladies Man” este inspirat din viața sa, iar rolul principal feminin este interpretat de Oana Ioniță. În film, Fizz apare gol, iar scenele sunt filmate într-o vilă de lux de la marginea Bucureștiului, iar artistul își etalează mașinile de fițe și blănurile.

Citeste si: Secretul lui Fizz de la Puterea Dragostei! Ce a făcut pentru a fi considerat printre cei mai dotați bărbați din showbiz

Citeste si: Cât de bogat este de fapt Fizz de la Puterea Dragostei? Ce afacere are și ce mașini conduce

”E un film despre viața mea. E un film cu mașini scumpe, femei frumoase și cu multă distracție. Nu are nimic vulgar, chiar dacă sunt multe secvențe erotice. Nu vor fi scene porno. Primele secvențe cu mine vor apărea pe site-ul meu, www.fizz.ro”,  declara Fizz înainte de apariția filmului.

fara descriere

Citeste si: Fizz și Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, scandal fără precedent: „Nu îmi permit să bat boșorogi...”

Fizz de la Puterea Dragostei, gol într-un film erotic! ”Am retras filmul”

Artistul a filmat un episod, din cele cinci pe care le avea în plan, și a postat pe internet primele secvențe, numai că la scurt timp a șters totul.  “Am retras filmul și de pe site-ul meu și m-am hotărât să nu mai continui cu alte episoade. Voi folosi banii în alte afaceri mai profitabile. Nu vreau ca imaginea mea să fie asociată cu cea a unui actor de filme pentru adulți. Eu am făcut un film inspirat din viața mea cu secvențe sexy, dar unii au perceput altceva”, a spus Fizz la momentul respectiv despre filmul său erotic în care el era actor principal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate