Fizz, declarație șocantă despre Paula de la Puterea Dragostei! De ce nu vrea să facă un cuplu cu aceasta ”E prea pasivă...”

Fizz abia a intrat în casa de la Puterea Dragostei și a creat numeroase discuții.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Fizz este cunoscut publicului larg pentru că este cântăreț, însă spune că a venit în casă nu pentru reclamă, ci pentru a-și găsi o iubită. A avut deja un conflict deschis cu Andra, iubita lui Bogdan.

Fanii l-au întreabat pe Fizz dacă între el și Paula este ceva, pentru că au sesizat o apropiere între cei doi.

”Îmi place Paula, dar doar ca prietenă. E prea pasivă, și mie nu-mi plac femeile pasive, doar știți asta”, le-a răspuns Fizz susținătorilor săi.

Citeste si: Fizz, intrare de senzație în casa Puterea Dragostei! Ce reacții au avut fetele

Citeste si: Mary, criză de nervi la Puterea Dragostei! A sărit să o bată pe Mariana și a spart televizorul

fara descriere

Fizz de la Puterea Dragostei o așteaptă pe Ella înapoi în emisiune

Se pare că înainte să intre în casa de la Puterea Dragostei, Fizz a studiat cu atenție fetele care sunt acum în emisiune, sau care au fost în show. Astfel, are deja câteva preferințe, dar se pare că îți dorește să reintre foste concurente, este vorba despre Ella și Roxana. ”O aștept pe Ella să vină, că-mi plăcea de ea. Mi se pare foarte finuță”, a povestit Fizz.

Citeste si: Adevărul despre operația la sâni făcută de Ella de la Puterea Dragostei. ”Am avut un nodul”

Îniante de a ajunge la Puterea Dragostei, Fizz a fost la Teo Show, unde a spus cum trebuie să fie  o femeie ca să-i placă. "Să fie frumoasă. Extraordinar de frumoasă. Cel mai important lucru este să mă înțeleagă. Eu sunt un războinic și un cuceritor, dacă o să calc strâmb, să mă înțeleagă. Să aibă unghiile de la picioare roșii. Acceptăm și french, hai! Poate să calce strâmb, sunt foarte deschis. Aș accepta să nu mă iubească. Important este să o iubesc eu, să fie cu mine, nu contează!", a declarat Fizz la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate