Vedete

Flavia, implicata intr-un accident de masina! Ce s-a intamplat cu asistenta de televiziune si cum se simte acum

Flavia Mihasan a fost implicata intr-un accident de circulatie!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Flavia, implicata intr-un accident de masina! Ce s-a intamplat cu asistenta de televiziune si cum se simte acumicon photo
Asistenta de televiziune care se iubeste de putin timp cu Codin Maticiuc se afla la volanul masinii sale atunci cand a fost lovita din spate de un alt autoturism. In cealalta masina era o soferita care se machia si, fara sa isi dea seama, a intrat in Flavia.

 


"Eram intr-o intersectie in Bucuresti. Era seara, sase si ceva. Era ingrozitor de aglomerat. Ma tot uitam in oglinda la o doamna in spatele meu care se tot machia. Ma uitam si zambeam. M-am speriat! M-a lovit in spate, efectiv m-a bufnit rasul. A iesit din masina si a venit la mine disperata. I-am spus ca este ok, suntem femei. Nici nu m-am uitat la masina sa vad ce s-a intamplat, atat de dragut mi s-a parut", a povestit asistenta Flavia la TV. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune