Vedete

Flo, asteptat de aeroport de iubita lui de numai 16 ani

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Flo, asteptat de aeroport de iubita lui de numai 16 aniicon photo
 
Flo a fost eliminat dupa doar 3 saptamani de competitie si a avut parte de o surpriza uriasa, chiar in aeroport. Iubita lui l-a asteptat la aterizare si i-a sarit in brate. 
 
Flo sustine ca s-a inteles bine cu colegii sai si ca si-ar dori ca Vladimir Draghia sa castige. 
 
"Giani Kirita este unul dintre favoritii mei. Diana Belbita si Andrei Stoica, el a fost pentru mine marele favorit. Cu Ion Oncescu m-am inteles cel mai bine la inceput. Pe Giani Kirita nu l-am placut la inceput, insa in timp la cunoscut mai bine si il apreciez foarte mult. 
 
 
De acasa pare foarte simplu, insa nu este asa. Mi-as dori sa castige Draghia. Toti sunt la pamant. El nu arata cat de mult sufera", a spus Flo. 
 
"Mi-a fost greu ca nu am putut sa vorbesc cu el. Astea trei saptamani nu am putut sa vorbesc el. Cred ca i-a prins bine sa primeasca sfaturi de la Faimosi", a spus iubita lui Flo. 
 
Flo a dezvaluit ce se intampla in spatele camerelor si a vorbit despre secretele relatiei interzise dintre Cream si Cazacu. 
 
"A fost afectat de plecarea Claudiei. A fost mai stins. Cred ca a fost mai afectat decat restul. Nu pot sa spun daca s-a intamplat ceva intre ei. Eu cand vedeam ceva plecam, plecam cu Oncescu", a spus Flo. 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune