Stiri

Florea Tolea a murit! Afaceristul a facut infarct la volan

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Florea Tolea a murit! Afaceristul a facut infarct la volan
 
Florea Tolea, cunoscut om de afaceri, a murit in timp ce se afla la volan.
 
Omul de afaceri Florea Tolea a murit joi dupa amiaza, suferind un infarct in timp ce se afla la volan. Decesul acestuia s-a produs la Eforie Nord, acolo unde avea o parte din afaceri, un important hotel. 
 
Tolea mai detinea Grupul Tef din Pitesti si Complexul de 4 stele President din Scornicesti.
 
 
In momentul incidentului, echipa medicala SMURD care a intervenit la caz a incercat resuscitarea vreme indelungata, fara succes insa, potrivit universulargesean.ro.
Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune