Florentin Pandele, noi detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Firea: „Stăm și ne rugăm...”

Cum se simte Gabriela Firea, după ce a mers în Londra pentru o consultație.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La mai bine de două luni după ce a anunțat că a suferit o operație complicată, iar medicii i-au găsit o sârmă la colon, Gabriela Firea are din nou probleme și a plecat în Marea Britanie pentru a primi un răspuns.

Primarul Capitalei a mers la Londra, pentru a afla de la medicii de acolo mai multe detalii despre starea de sănătate. Specialiștii de acolo au fost de părere că Firea mai are nevoie de o intervenție chirurgicală, pe care aceasta o va efectua în țara noastră.

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda, șocată de moartea reginei telenovelelor! Anamaria a povestit că a întâlnit-o pe Edith Gonzalez

Citeste si: Vezi cum s-au îmbrăcat Andreea Bănică, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Emil Rengle, Brigitte Pastramă, Corina şi Andreea Marin la evenimentul lunii! Dă-le un calificativ! EXCLUSIV!

Citeste si: Transformarea uluitoare a fiicei lui Răzvan Simion! Cum arată puștoiaca în aceste momente! ”Superbă”

„Gabriela nu voia să se opereze în altă țară. Consultația de acolo a fost 500 de lire, aproximativ 2500 de lei. Gabi a luat hotărârea de a se opera în țară, aceasta urmând să fie operația finală.

Ea are încredere în medicii în țară. În România sunt medici foarte buni. În Londra medicii i-au cerut să facă o nouă radiografie. Colonul său s-a micșorat, se poate face reconstrucția. La sfârșitul lunii va face, astfel, o nouă intervenție pentru reconstrucția colonului”, a explicat Pandele.

Florentin Pandele: „Am tot felul de bănuieli”


În ceea ce privește starea de sănătate a Gabrielei Firea, acesta a continuat să ofere detalii:

„A început să mănânce. Mai bine de 4 luni nu a mâncat decât foarte puțin. Stăm și ne rugăm ca această ultimă intervenție chirurgicală să îi redea sănătatea”.

Întrebat cum de s-a ajuns la situația de a-i fi descoperită o sârmă de 3 cm în corp, soțul Gabrielei Firea a susținut că nici medicii străini nu au găsit o explicație.

Nu s-a găsit explicația, au fost tot felul de bănuieli, dar nu vreau să le spun în spațiul public, că se va zice după că am foarte multă imaginație. Nu vreau să vorbesc despre atacuri energetice”, a mai adăugat acesta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate