Flori care aduc ghinionul în casă. Ce plante să nu ții niciodată în locuință

Flori care atrag ghinionul în casă. Vezi ce plante îți pot influența bunul mers al vieții!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Flori care aduc ghinionul în casă. Puțini știu, însă plantele din casele noastre au un mare impact asupra stării noastre de spirit și asupra bunului mers al vieții. Iată ce plante să nu ții niciodată în locuință!

Flori care atrag ghinionul în casă

Florile au rol estetic, însă contribuie semnificativ la purificarea aerului și la eliminarea mirosurilor neplăcute. Puțini oameni știu că trebuie să fim foarte atenți atunci când decidem să aducem în locuință o plantă, întrucât riscăm să aducem o floare care atrage ghinionul. Iată ce plante e bine să eviți să aduci înăuntru!

Cactus

Cactusul este o plantă minimalistă, cu creștere lentă și dimensiuni relativ reduse. Deși se află printre plantele preferate ale multora, trebuie să spunem că aceste plante atrag energia negativă și ne pot induce stări de spirit neplăcute.

Flori care atrag ghinionul în casă. Ce plante să nu ții niciodată în locuință

Flori care atrag ghinionul în casă. Ce plante să nu ții niciodată în locuință

[Sursa foto: PixaBay]

Hortensia

Hortensia este un arbust originar din Asia și America, viu colorat și aparent numai bun de ținut în casă. Dar, potrivit Feng Shui, această întruchipează singurătatea și ne poate influența în mod negativ.

Cala

Citeste si: În ce stare se află Nikita de România, după ce a ajuns în comă la spital! Decizia luată de medici- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cala, pe cât de elegantă și impunătoare pare, conține o substanță periculoasă, care poate fi fatală dacă este consumată.

Prin urmare, trebuie ținută cât mai departe de copii. Să nu uităm că este aducătoare de necazuri și că este considerată planta mortului, fiind folosită des în aranjamente funerare.

Leandru

Leandrul este o plantă toxică. Dacă sunt atinse florile și frunzele sale, poți păți iritații grave. Totodată, aceasta aduce ghinion dacă este ținută în casă.

Citeste si: Buchetul aniversar- sfaturi despre cum să oferi un aranjament floral de excepție

Plante potrivite pentru apartament

Calathea

Calathea este o plantă tropicală care nu tolerează temperaturile sub 15 grade Celsius. Aceasta nu trebuie lăsată în razele soarelui, necesitând lumină indirectă. Udarea se face mereu când pământul este uscat, în genere la fiecare 2-3 zile, cu cantități mici de apă.

Bambus

Bambusul, de asemenea, nu trebuie lăsat în bătaia directă a soarelui, însă nici în spații ferite de lumină. Important este ca dacă decideți să așezați bambusul într-un vas transparent, să îl udați o dată pe săptămână. Se preferă apa filtrată.

Flori care atrag ghinionul în casă

Flori care atrag ghinionul în casă. Ce plante să nu ții niciodată în locuință

[Sursa foto: PixaBay]

Yucca

Yucca este o plantă verde de apartament care iubește lumina directă a soarelui. Pe timpul verii trebuie udată cât mai des, dar fără să se strângă apă în exces în farfuria ghiveciului. Totodată, vara se pulverizează frunzele cu apă.

Citeste si: Fii pregătit pentru ambrozie! Cum să te protejezi de alergia la această plantă și ce tratamente există

Ficus Benjamina

Ficusul Benjamina este o plantă exotică de interior, iubitoare de căldura și lumina soarelui. Specialiștii spun că necesită apă din abundență, iar pe timpul verii, frunzele trebuie neapărat pulverizate cu apă cât de des posibil.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Top cinci cele mai frumoase plaje din Spania. Destinații spectaculoase pentru un concediu reușit

O fetiță s-a prefăcut moartă pentru a scăpa de tatăl care îi omorâse sora! Cum a reușit să se salveze

Aeroportul din Bâneasa se redeschide pe 1 august. Care vor fi primele zboruri

Cât de afectate vor fi zodiile de Mercur Retrograd în Fecioară

NENOROCIREA care s-a abătut asupra României. Aceste zile sunt critice. Au ANUNȚAT OFICIAL

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume unic i-a ales micuțului său

Un alt produs consumat de români în cantități industriale devine lux. La ce preț a ajuns

Dan Petrescu, DEMIS de la CFR Cluj – Mirel Rădoi pregătit să-i ia locul – Planul lui Neluțu Varga după ce a făcut o criză de nervi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies