Flori, nepoata Reginei Bambina, nunta de basm! Povestea de dragoste dintre ea si Claudiu este emotionanta: "S-a lasat greu"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Nepoata Bambinei, cea mai cunoscuta florareasa din Romania, s-a maritat la 29 de ani. Flori a avut parte de o nunta demna de o femeie din familia "Reginei Florilor".
 
Desi mirii sunt din Calarasi, nunta va avea loc la Bucuresti, acolo unde locuieste intreaga familie a "Reginei Florilor”, Bambina.
 
 
Flori si Claudiu isi amintesc cu drag de inceputul relatiei. Mirele povesteste ca aleasa lui s-a lasat destul de greu, mai ales ca era si domnisoara atunci cand a cunoscut-o. 
 

 

 
"Pe 9 martie 2015 ne-am intalnit prima data. Ne-am cunoscut intr-un club, acum 3 ani. Aveam mai multi prieteni comuni. Am vazut ca se uita la mine, dar am vrut sa fiu mai dura", a spus nepoata Bambinei, Flori.
 
"Ea nu mi-a dat atentie la inceput. A fost mai dura, s-a lasat greu. Imi raspundea sec. Dar mi-a placut de ea si am insistat. A durat cam un an de zile pana s-au facut primii pasi. Ea era domnisoara", a spus viitorul sot, Claudiu. 
 
La ceremonie nu au lipsit palmierii adusi din Italia, tinutele de mii de euro si cantareti valorosi de manele.
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate