Florin Buliga, mărturii şocante după ce şi-a măcelărit familia: "I-am înfipt cuţitul în zona inimii, s-a zbătut..."

Florin Buliga a făcut mărturii şocante în faţa anchetatorilor după ce şi-a omorât soţia şi cei doi copii.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Buliga era dependent de droguri şi a crezut că le face un bine membrilor familiei sale ucigându-i cu sânge rece.

"Cu o zi înainte (26 martie - n.r.) am mers la Mănăstirea Şinca Veche, deoarece doream să fiu singur, ca să mă rog, să meditez, să mă plimb. La această mănăstire am fost de mai multe ori şi singur, cât şi cu familia.

Am stat aproximativ 45 de minute, m-am rugat, am asistat la o prezentare a unei măicuţe, în acest timp am avut revelaţia interioară asupra păcatelor mele pe care le-am comis de-a lungul timpului. Precizez că am fost afectat de moartea mamei mele când aveam 14 ani şi de semnificaţia cifrei 6 din viaţa mea. Din câte cunosc eu, există o ciclicitate care se petrece cu aproximaţie în fiecare an, în perioada Sărbătorilor pascale, respectiv că este nevoie ca înainte de Paşti să moară anumite persoane care sunt alese de Dumnezeu", a povestit Buliga.

În ziua triplului asasinat care a şocat România, Buliga i-a cumpărat soţiei sale o orhidee, floarea ei preferată, înainte de a merge acasă şi a comite crimele abominabile. "Am încercat să îi spun soţiei mele că m-am înjunghiat cu un cuţit în zona inimii, dar nu m-a băgat în seamă. (...) Eu când am urcat în casă aveam la mine, în rucsac, cuţitul cu care mă înjunghiasem.

(...) Până să se culce soţia, ne-am conectat la aparatul tesla, care creează un câmp de energie foarte ridicată şi care m-a relaxat. După ce am servit masa, i-am propus soţiei mele să-i fac un masaj, pe patul pe care îl aveam în dormitor. A fost de acord şi s-a aşezat. Am aşteptat aproximativ 30 de minute ca să adoarmă şi apoi i-am înfipt cuţitul pe care îl adusesem din maşină, de 2 sau 3 ori în zona inimii, s-a zbătut.
A dat din mâini şi m-a zgâriat pe faţă şi a scos un sunet dar nu am înţeles nimic din ce a zis. Am luat orhideea şi am aşezat-o pe pieptul soţiei, pentru că era floarea ei preferată, am stat lângă ea până la ultima răsuflare. Am spus o rugăciune care avea ca scop elevarea sufletului ei pentru a ajunge într-un loc mai bun. Consider că prin fapta mea am făcut un lucru bun, deoarece sufletul ei se află acum într-un loc liniştit"
, a mai mărturisit el.

Ulterior, Buliga şi-a sunat fiica şi a chemat-o acasă pentru a o ucide şi pe ea."După ce fata a intrat în camera ei, am aşteptat ca ea să adoarmă, am intrat cu cuţitul şi am lovit-o de mai multe ori în zona inimii, s-a zbătut, a încercat să spună ceva dar nu pot preciza dacă a şi reuşit. Am mai stat puţin şi apoi am intrat în camera băiatului unde am procedat la fel, l-am lovit de mai multe ori în zona inimii", şi-a încheiat Buliga mărturia cutremurătoare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Buliga, plan halucinant de dupa gratii! Ce vrea sa faca acum, dupa ce si-a ucis sotia si cei doi copii

Rezultate neasteptate! Ce au descoperit anchetatorii in corpul lui Florin Buliga, criminalul din Brasov

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies