Florin Burescu și Maria Constantin au pus umerii la treabă și îi ajută pe copiii cu handicap! Designerul a primit și titlul de ambasador: "Cu ochii mereu în lacrimi reușim să facem totul" | EXCLUSIV

Vedete

Florin Burescu și Maria Constantin au pus umerii la treabă și îi ajută pe copiii cu handicap! Designerul a primit și titlul de ambasador: "Cu ochii mereu în lacrimi reușim să facem totul" | EXCLUSIV

Florin Burescu a primit un titlu de onoare în cadrul unei organizații pentru copii cu dizabilități.

Gala aniversara a asociației copiilor cu handicap a adunat într-un eveniment fastuos autorități, personalități, organizații și federații. Luni seara cu ocazia împlinirii celor 32 de ani de activitate a asociației a marcat un eveniment de incluziune socială la care au luat parte vedete, politicieni și reprezentanți din domeniul non-guvernamental. Scopul evenimentului este acela de a promova drepturile și interesele persoanelor cu dizabilități în relația cu autoritățile și cu toate mediile sociale. Momentul culminant al serii a fost prezentarea de modă care a purtat semnătura designerului Florin Burescu.

La defilare au luat parte 20 de modele, 10 dintre ele fiind modele profesioniste și 10 tinere cu dizabilități.

Florin Burescu, ambasadorul unei asociații pentru copii cu handicap

Ideea momentului creat a fost de a prezenta frumusețea în toate formele ei. Gazdele evenimentului au fost Alina Ionescu si Giany Coman, doi tineri care formează un cuplu de prezentatori foarte îndrăgit ai evenimentelor de profil. Un alt moment savuros a fost spectacolul oferit de artistul românilor, Paul Surugiu, Fuego.

Acesta a ridicat sala în picioare cu energia sa debordantă. Seara a fost încheiată cu desemnarea designerului Florin Burescu ca Brand Ambasador al Asociației, alături de Victor Slav, Simona Pătruleasa și Alina Ionescu ce au fost numiți în anii anteriori.

“Este o onoare, dar și o responsabilitate foarte mare pentru mine. Nu iau acest trofeu să fac două poze, îl pun în bibliotecă și uit de el. Promit că mă voi implica în toate proiectele asociației și voi mediatiza pe cât de mult posibil activitățile minunate pe care acești oameni le fac cu multă sudoare.”

, a mărturisit Florin Burescu.

Evenimentul a avut un impact peste așteptările organizatorilor, discursurile invitaților și momentele artistice clasează gala asociației într-un eveniment socio-cultural de o mare importanță pentru incluziunea socială la nivel național.

Maria Constantin și Florin Burescu, parteneri la activități caritabile

Florin Burescu se implică frecvent în astfel de activități și este mereu deschis să le întindă o mână de ajutor celor aflați în nevoie.

Anul acesta, a fost desemnat membru de onoare al asociației copiilor cu handicap, brand ambasador al acestei organizații.

"În urmă cu doi ani am avut prima interacțiune cu cei din asociație. Mi-am dorit să cunosc centrele de recuperare și să văd cu ce îi pot ajuta din punct de vedere mediatic. Pe parcursul acestor doi ani am încercat să îi ajut cu tot ce s-a putut fără a aștepta ceva în schimb, pur și simplu din respect pentru voința și munca lor.

În urma rezultatelor obținute din munca mea, conducerea a hotărât ca în cadrul acestei gale să mă desemneze brand ambasador. A fost o surpriză extrem de mare și onorabilă pentru mine și le-am promis că voi continua mereu să îi sprijin.", ne-a declarat Florin Burescu.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Pe drumul faptelor bune îl urmează și Maria Constantin, care se implică și ea în tot felul de acte caritabile. Designerul ne-a spus că nimic din ce fac nu este pentru imagine, ci doar din suflet și voință.

"Da, încerc atât eu, cât și Maria să ne implicăm cât de mult putem în acțiuni caritabile pe care îmi doresc să fie vizibile nu pentru capital de imagine, ci pentru a fi un exemplu de urmat.

Aceste persoane nevoiașe trebuie să fie auzite pentru că doar așa li se poate rezolva una sau mai multe probleme, și cum pot fi mai ușor auzite dacă nu prin intermediul nostru, al persoanelor publice. Deși fiind două firi extrem de empatice și emotive, atât eu cât și Maria, cu ochii mereu în lacrimi reușim să facem totul cu profesionalism, pentru a le oferi lor o bucurie și o împlinire.", a explicat Florin Burescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!