Vedete

Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme! Vezi ce rol a avut Busu în pelicula cu buget de 10 milioane de dolari!

Acum 6 ani, Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme, intitulat „Six Bullets” .

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În 2012, Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme. Este vorba despre pelicula intitulată „Six Bullets” (Şase gloanţe), în care Van Damme interpretează un fost mercenar care găseşte copii răpiţi, fiind angajat de un bărbat a cărui fiică a fost răpită. Filmările au avut loc la Studiourile MediaPro din Buftea şi în Bucureşti, iar printre actori se regăsesc şi câşiva români, inclusiv Florin Busuioc. (vezi ce a spus fiul lui Florin Busuioc despre tatăl bolnav)

Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme. Busu a mai apărut şi în alte producţii americane

Acesta a jucat rolul unui manager de hotel implicat în răpire. Filmul a avut un buget de aproximativ 10 milioane de dolari. Florin Busuioc a a mai apărut în câteva pelicule americane turnate în România, cum ar fi „Assasination games”, „The Godmother”, „The Whistleblower”, „What war may bring” sau „Carnera: The Walking mountain”. Ultima sa apariţie într-un astfel de film este chiar cel în care a apărut alături de Van Damme.

Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme. A fost transportat cu elicopterul la Bucureşti

Nu de mult timp, Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme. Recent, actorul a suferit un infarct pe scenă, în timpul unui spectacol de teatru la Craiova. După ce i s-a pus un stent, Busuioc a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti, la Spitalul C.C. Iliescu, unde a fost internat la Terapie intensivă.

Galerie foto  Urmatorul articol