Florin Busuioc a revenit pe scena unde a făcut infarct! Gestul emoționant al actorului la finalul spectacolului! Toată lumea a aplaudat frenetic

Florin Busuioc a susținut primul spectacol de la revenirea în actorie chiar pe scena unde a suferit un infarct.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

La finalul spectacolului, Florin Busuioc a făcut un gest emoționant: le-a mulțumit medicilor care i-au salvat viața! Aceștia se aflau în sală. Spectatorii l-au aplaudat frenetic atât pe Busu, cât și pe medicii care i-au salvat viața.

„Acum vreau să le mulţumesc celor care pe 6 noiembrie, aici, la Craiova, mi-au salvat viaţa. Sunt aici în sală”, a spus Florin Busuioc, la finalul spectacolului, potrivit Agerpres.

Florin Busuioc, supravegheat pe scenă de Bogdan Talașman 

Bogdan Talașman, colegul de breaslă și de scenă, l-a supravegheat atent pe Florin Busuioc în timpul spectacolului.

„Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!”, declara Bogdan Talașman imediat după infarctul suferit de Florin Busuioc.

fara descriere

Busu, salvat și de Bogdan Talașman

Salvat ca prin minune de medici, după ce a suferit un atac de cord la finalul unei piese jucate pe scena teatrului din Craiova, în noiembrie anul trecut, actorul Florin Busuioc a povestit care a fost primul om care i-a acordat ajutorul. ”Nu m-am simţit deloc rău în dimineaţa aia, nu am avut niciun semn. Cred că am fumat cam mult toată perioada asta. Nu mai fumez acum, nu mai simt nevoia să fumez. Am fumat 40 de ani, groaznic, ceva înfiorător. Să nu faceţi asta. Dacă puteţi să nu fumaţi, nu fumaţi. Fumam 3 pachete pe zi. Nu era o plăcere, era un impuls, pentru gest şi cine ştie pentru ce altceva. (...)

S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, care a preluat toată treaba. După aceea am fost dus la spital şi a fost bine”, a declarat Busu la TV.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate