Florin Busuioc, despre fiul pe care l-a părăsit când avea numai o lună: „Mi-am lăsat familia și nu regret...”

Florin Busuioc și-a deschis sufletul despre un subiect sensibil din viața sa.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Florin Busuioc și-a deschis sufletul despre familia sa. Prezentatorul Tv a evitat ani întregi să vorbească despre fiul său, pe care îl are cu prima soție.

Acest băiat l-a acuzat în urmă cu câțiva ani că nu i-a fost alături, iar acum, Busu, care a fost la un pas de moarte în urmă cu câteva luni, a vorbit despre cum se înțelege acum cu fiul său.

Citeste si: O tânără goală pușcă a dansat în mijlocul unei terase din Vama Veche! Cum au reacționat bărbații când au văzut-o?

Citeste si: Ce au găsit anchetatorii în groapa de gunoi de lângă casa lui Gheorghe Dincă: „Nu creștea vegetație...”

Citeste si: Cutremur în România, de Sfânta Maria! Unde s-a simțit

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista… În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”.

Ce gest a făcut fiul lui Busu pentru tatăl său

Florin Busuioc a mai vorbit și despre legătura pe care o are cu băiatul lui. „Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: „Am fost un copil, am fost un prost. Hai să facem o…”. Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret”.

„El a fost privat de asta. Are tot dreptul să fie supărat pe mine! Nu am nicio îndoială că are acest drept, dar s-a întâmplat. Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat… Trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Ştiu că făcea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper să fi reuşit. Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp… El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat, chiar la început… ”, a declarat Florin Busuioc, potrivit okmagazine.ro.

În prezent, Florin Busuioc este căsătorit pentru a doua oară și are două fete.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate